JKP “Zelenilo-Beograd” podržalo volontersku akciju kompanije DHL ekspres Srbija

U nameri da do 2050. svede emisiju štetnih gasova tokom radnih procesa na nulu, kompanija DHL se aktivno uključuje u aktivnosti zaštite životne sredine

  • 0
DHL, JKP Zelenilo Beograd sadnja Crnog bora Ušće Foto: Promo

JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd podržalo je volontersku akciju zaposlenih u kompaniji DHL tokom koje je park Ušće postao bogatiji za 100 stabala crnog bora.

U nameri da do 2050. svede emisiju štetnih gasova tokom radnih procesa na nulu, kompanija DHL se aktivno uključuje u aktivnosti zaštite životne sredine. Svake godine se zajedno sa partnerima posadi milion stabala, a korak napred ostvaren je i kroz partnerstvo sa Brajanom Adamsom za turneju “Šajn a lajt”, u okviru koje će za svaku kupljenu kartu biti posađeno jedno drvo.

DHL, JKP Zelenilo Beograd sadnja Crnog bora Ušće Foto: Promo

JKP “Zelenilo-Beograd” se uvek odaziva i podržava ovakve akcije kompanija koje svoju društvenu odgovornost žele da prikažu kroz različite aktivnosti na poboljšanju kvaliteta okruženja u kojem posluju i da svojim primerom i postupcima, doprinesu boljitku društvene zajednice.

DHL, JKP Zelenilo Beograd sadnja Crnog bora Ušće Foto: Promo

U želji da i samo, mimo svog redovnog Programa održavanja zelenih površina, doprinese zelenom fondu Beograda, JKP „Zelenilo-Beograd“ je povodom svog 90. rođendana protekle nedelje, takođe u parku Ušće, zasadilo 90 stabala crnog bora u obliku broja 90.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA