≫ 

Novica je heroj dana: Radnik Gradske čistoće našao novčanik sa dokumentima i odmah pozvao vlasnicu

Žena je kod Hrama Svetog Save primetila da joj je nestao novčanik sa dokumentima i novcem

  • 4
Novica pronašao novčanik Foto: Privatna arhiva

Da ima nade da možemo da budemo dobro društvo, danas je pokazao jedan radnik Gradske čistoće koji je u kanti za otpatke u prestonici pronašao novčanik sa dokumentima jedne Beograđanke.

Kako za Telegraf priča njen suprug Dragiša, žena je ušla u autobus 31 na Terazijama i nakon 3 stanice, kod Hrama Svetog Save sišla i videla da joj tašna otvorena i da nema novčanika.

- U novčaniku je, pored nekoliko hiljada dinara, bila komplet dokumenatacija: lična karta, zdravstvena knjižica, bus plus kartica, kartice od više banaka i kartice od banaka sa ovlašćenjem od mene, supruga. Morali smo odmah da blokiramo sve kartice i da predamo dokumenta za nove legitimacije. Taman smo sve to završili danas, kada sam dobio poziv sa nepoznatog broja. Javio se čovek koji radi u Gradskoj čistoći koji je u kanti za otpatke na Slaviji pronašao novčanik - priča Dragiša.

Dodaje da je ovaj gest radnika Gradske čistoće veoma obradovao njegovu suprugu, iako je već poništila sva dokumenta.

- Iako živimo u ovom našem lepom Beogradu koji, eto, kvare džeparoši, veliko hvala za ovog gospodina koji nas je pozvao i predao novčanik. Hvala Novici. Ipak ima nade da budemo dobro društvo - poručuje Beograđanin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana

    22. oktobar 2019 | 21:04

    Eto, ipak ima i dobrih ljudi, treba nagraditi pronalazaca novcanika.

  • DARKO 100%

    22. oktobar 2019 | 20:44

    Leva ruka desni dzep,samo snimaju i kad odaberu zrtvu nema joj spasa kao da te omadjijaju ,nemoze ni to svako raditi ,znam da je ruska drzavna bezbednost morala da angazuje najboljeg dzeparosa u Rusiji da ukrade neka dokumenta stranom diplomati gde je ovaj i uspeo u zadnji cas ulaskom u avion a zauzvrat dobio slobodu jer je tamnicio u zatvoru zbog tih istih kradja

  • Toni

    23. oktobar 2019 | 06:37

    To se zove humanost nema veze sa herojima,nalazio sam i ja karticu od banke sa zapisanim kodom ni hvala od banke a vlasnika nisam ni video.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA