≫ 

"Poštovani" putnici, dalje ne idem: Vozač 27E stao između stanica i isterao putnike napolje

Na pitanje putnika da li je vozilo u kvaru, vozač je rekao da, za divno čudo, nije

  • 9
Autobus GSP pokrivalica Foto: Mateja Beljan

Kao da već nije dovoljna vožnja u krcatom gradskom prevozu, u kom je kao u sauni na ovoj temperaturi, i u koji ste, kako-tako ušli, i očekujete da stignete tamo gde ste se uputili, već na sve to vozač samo zaustavi autobus i kaže da ne vozi dalje. A vi ni tamo ni ovamo, između stanica. Baš to se desilo putnicima na liniji 27E, koja vozi od Novog Beograda (Bloka 20) do Mirijeva 4. 

Kako je napisao putnik koji se zadesio u autobusu u grupi na Fejsbuku "Mirijevo", vozač je stao kod okretnice Omladinski stadion, rekavši da ne ide dalje. Bus "pun kao oko, nema igla gde da padne, a stanica kilometar dole ili kilometar gore".

Nije kvar, već ispadanje iz redosleda

Na pitanje putnika da li je vozilo u kvaru, vozač odgovara - jok! Nego, kako je objasnio, mora nazad na Novi Beograd, jer je ispao iz redosleda?!

Malo je reći da su putnici ostavljeni u čudu. Na stranu što je putnike ostavio između stanica, jer najmanje što je mogao da uradi je da ih "istovari" na narednoj stanici.

Kakav je to otpravnik kog se možda vozač plaši, pa nije smeo da vozi putnike na stanicu, već je iste sekunde morao da krene nazad? Izvesno je da ni jedan ni drugi ne poštuju putnike.

autobus na liniji 27E Foto: Facebook/Mirijevo, Davor Travas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Recite nam

    26. oktobar 2019 | 06:59

    Šta je sa Bojanom Tomovićem? Priča se da je pokušao da se ubije? 😪

  • Istina

    26. oktobar 2019 | 07:03

    Putnici su stoka,isarani autobusi,noge drze na sedistima,kese sa pijaca onako mokre i prljave stavljaju na sedista,grickaju semenke,pljuju

  • E

    26. oktobar 2019 | 08:05

    Juče na 28 STEP greje u 27e kao da je minus 15. Putnicima je bilo loše. Žena se onesvestila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA