Snimili smo saobraćajnu neznalicu nedelje u Beogradu: "Uhvaćen" je blizu Autokomande

Prisebnošću drugih učesnika u saobraćaju nije došlo do čeonog sudara

  • 27

Ako je široko, onda je dvosmerno - verovatno pomisle vozači koji ne gledaju u znakove, ali malo-malo naprave pometnju na beogradskim putevima kada zalutaju u suprotnu traku.

Šta li je bilo u glavi osobe koja zamalo da danas u blizini Autokomande izazove direktan sudar, kada je shvatila da je joj čitav niz automobila ide u susret i da joj samo sreća čuva živu glavu, ne možemo znati.

Tražeći izlaz ovaj vozač verovatno nije pratio saobraćajnu signalizaciju, već samo nastavio ka prvom skretanju koje je video, nadajući se da će ga odvesti do željene lokacije. I našao se usred pometnje.

Prisebnošću drugih učesnika u saobraćaju nije došlo do čeonog sudara, a njihovom ljubaznošću osoba je uspela da se uključi u suprotan smer i nastavi svojim putem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E to je taj

    3. novembar 2019 | 14:30

    Car go vozač iz unutrašnjosti ne zna gde je levo....pa se vi vozite sa svakim

  • Nikadgore

    3. novembar 2019 | 16:45

    Vozim skoro 30 godina,vozim mnogo i mogu da potpisem da ovo sto danas viđam po putevima prevazilazi sve normalno i iole inteligentno.Ko obucava ove mlade da voze,koje du to auto skole,koje je to kucno vaspitanje,koliko nerezenovanje u saobracaju,bahatost,nemarnost,rasejanost,mobilni telefoni,alkohol i droge.....sacuvaj nas Bože!Ja sam bio mlad 90 tih godina i u to kaubojsko vreme je za ovo danas bila saobracajna kultura koju ne mogu ni sa cim da uporedim!Nije bilo presretaca,kamera,retko kad radara bilo je opasno ali se u svom zom ludilu ipak znao neki red!Ovo danas je za moje uivce jako opasno i plasim se da ne zavrsim u zatvoru zbog nekog idiota jer mi mslo fali da udavim nekog u saobracaju....

  • Ja sam

    3. novembar 2019 | 13:56

    Zasto je neznalica? Vovek jednlstavno mozda ne zivi u Beogradu, slabije se snalazi u velikim gradovima.Trebq pomoci u saobracaju , a ne odmah osudjivati druge. Ka ne volim bahate vozace, kad je neko bahat , i ja sam, al kad neko ne zna treba pomoci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA