≫ 

Pušten saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka

Do kraja godine da na ovom potezu izvođač bi, prema roku, trebalo da završi radove na uređenju trotoara i parking mesta

  • 1
Goran Vesic Foto: Facebook/Горан Весић

Rekonstruisana deonica Ulice kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka, noćas je ponoć puštena u saobraćaj, a zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić zajedno sa gradskim sekretarom za investicije Lukom Petrovićem jutros oko 5:30 obišao je ovu deonicu, o čemu je obavestio na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu.

- Кako je ranije puštena u saobraćaj Ulica 27. marta sada saobraćaj funkcioniše na potezu od Ruzveltove do Takovske - rekao je Vesić i dodao da je na celom potezu od Ruzveltove do Takovske urađena nova fekalna i kišna kanalizacija, da su postavljene nove vodovodne cevi, nova LED rasveta, nove šine kao i nova kolovozna konstrukcija.

- Deo elektro i telekomunikacionih instalacija je nov a deo je zaštićen, u skladu sa dobijenim uslovima, i postavljeni su novi semafori - rekao je Vesić.

Goran Vesic Obilazak rekonstruisane saobraćajnice - Foto: Facebook/Горан Весић

On je kazao i da izvođač ima rok do kraja godine da na ovom potezu završi radove na uređenju trotoara i parking mesta.

- Što se tiče deonice, od Takovske ulice pa do Drinčićeve radovi bi trebali da budu završeni i ulica puštena za saobraćaj oko 20. novembra. I na ovom potezu do kraja godine moraju da budu završeni trotoari i uređena parking mesta - rekao je on.

Goran Vesic Obilazak rekonstruisane saobraćajnice - Foto: Facebook/Горан Весић

- Tako će do kraja godine biti završeni svi radovi na potezu od Ruzveltove do Drinčićeve. Građani, kojima se zahvaljujem na strpljenju, moći će sami da vide razliku između novog bulevara i onoga što je bilo sa propalim asfaltom, uništenim tramvajskim bašticama, zemljom koja se pojavljuje iz trotoara kako su nam ostavili ove ulice u koje nisu takli 70 godina. To što smo imali nije ličilo na ulicu, a danas imamo nove i rekonstruisane bulevare - zaključio je Vesić objavom na Fejsbuk nalogu.

Video: Kako su u Beogradu pešaci brži od automobila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    9. novembar 2019 | 10:25

    Svaki dan se pusti jedna ulica ali zatvore dve nove. Jer su tako u mogucnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA