• 93

Snimak divlje vožnje na Gazeli: Nagazio 270 km/h, a ograničenje je 80. Sad mu prete bacanjem u Savu

- Ako te nađemo, a već te tražimo, ubacićemo te u Savu, baš sa tog mosta i kola bacamo na tebe - glasi jedan od komentara ispod snimka

  • 93

Na Tviteru se pojavio snimak divlje vožnje na Gazeli. Automobil koji se našao na poznatom beogradskom mostu, pre svega poznatom po saobraćajnoj gužvi, potom i kao mesto čestih saobraćajnih nesreća, "izgurao" je brzinu od čak 270 km/h.

Snimak traje 45 sekundi i u nekom "foto-finišu" brzina za tri sekunde raste za 10km/h. S obzirom na to da se lepo vidi instrument tabla i to kako se brzina menja, stiče se utisak da divljanje snima neko sa suvozačkog mesta.

Mada je prema videu put glavnom prohodan, pa opasnost po druge nije bila značajna, rizik je prevelik, a ispod snimka brojni su osuđujući komentari, poneki vaspitni, poneki preteći.

- Nadam se da nikog nećeš povesti sa sobom, onda kada se budeš slupao jedan dan - stoji u jednom od komentara.

- Ako te nađemo, a već te tražimo, ubacićemo te u Savu, baš sa tog mosta i kola bacamo na tebe. Ima nas šestorica, svi smo oko 190 m i preko 120 kg. Ta kola lako dižemo - stoji u sledećem, zabrinjavajućeg tona.

- Vau, opelom na 270 - bilo je i zadivljenih.

Inače, dozvoljena brzina na Gazeli iznosi 80km/h, što znači daju je vozač opela više od tri puta nadmašio.

Šta bi ste vi poručili vozaču? Da li se brinete, da li ljutite? Da li biste nešto preduzeli?

Video: Smrtonosne vožnje iz Kraljeva: 300 na sat u uličnoj trci zbog bizarnog izazova

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dada

    Mladi Pan.. kao da ne zna niko iz Zemuna i Surcina kako divlja bahati junior kontraveznog bivseg telohranitelja , mos mislit vaznog zanimanja ... ali sve je ovde moguce...

  • ja

    Krajnje je vreme da pocnu da se oduzimaju automobili ovakvima. Kazne im ne znace ama bas nista, ali oduzmi im jedan auto, eventualno i drugi, pa da vidim koliko njih moze da isfinansira treci, cetvrti...

  • Iggy

    Cek da nismo svi mi propustili dogovor da se na Gazeli tolerise bilo koja brzina? Direktor puteva Zoran Drobnjak izpregovarao jos jednu olsksicu za sirote vozace?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima