≫ 

"Skroz dobra pekara" oglasila se 3 dana nakon što je njihov kamion udario ženu na pešačkoj stazi

Oni će sačekati izveštaj policije da vide čija je krivica

  • 9
Kamion udario ženu, Novi Beograd Foto: Telegraf.rs

"Skroz dobra pekara" odgovorila je na pitanja Telegrafa tri dana nakon što se dogodila nezgoda u kojoj je njihov kamion udario ženu nasred pešačke staze. Podsetimo, nezgoda se dogodila na Bulevaru maršala Tolbuhina kada je kamion, koji se kretao unazad, udario ženu koja se u tom trenutku našla na pešačkoj stazi. Ona je zadobila je prelom potkolenice i prevezena je u KBC "Zemun".

Kamion udario ženu, Novi Beograd Foto: Telegraf.rs

U "Skroz dobroj pekari" tog dana nisu odgovarali na pozive, a ni na mejl Telegrafa.rs. Kada su nam tri dana kasnije odgovorili, saopštili su da su obavešteni o nesreći i da će sačekati izveštaj policije.

- Obavešten sam da se dogodila nezgoda u kojoj je učestvovalo naše vozilo a povređena ženska osoba i nadamo se brzom oporavku iste. Kao što znate, istragu u ovakvim slučajevima vrši saobraćajna policija i očekujemo izveštaj kako je do nezgode došlo i da li postoji krivica vozača. Takođe je naša obaveza da ako postoji krivica vozača pokrenemo disciplinski postupak protiv njega i o tome će odluciti nadležni sektor i rukovodioci - napisali su u odgovoru.

Ono sto im je, kako su dodali na kraju, trenutno najbitnije jeste da se povređena osoba što pre oporavi.

Video: Video stravične nesreće iz Zemuna u kojoj je poginuo Ernad Bakan

 

(M. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    12. novembar 2019 | 12:25

    Samo ime pesacka staza dovoljno govori kome je namenjena

  • 🤔

    12. novembar 2019 | 12:18

    Zelim brz oporavak povredjenoj. Ali mislim da nije trebala ici iza kamiona jer vozac nije mogao da je vidi. Tako da uvek treba ispred a ne iza. Mislim da niko nije kriv

  • Meksa

    12. novembar 2019 | 13:45

    U ovakvim slucajevima pekare se nalaze obicno na mestima gde su pesacke zone , vozac kamiona bi trebao imati pomocnika koji ce signalizirati I asistirati da se vozilo krece po tako prometnom delu staze bezbedno za pesake. Oni imaju dozvolu koju dobijaju od grada ali su riskantni pri ovakvim kretanjima .Vozac ne moze da stoprocentno oceni dal se moze kretati u nazad bezbedno po pesake.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA