≫ 

Kraj drame u naselju Braće Jerković: Predao se policajac

Drama je trajala 6 sati

  • 48
Policajac, Vojvode Vlahovića Foto: Milena Đorđević

Policajac B. S. (42) koji je oko 6 sati bio zaključan u svom stanu u Ulici vojvode Vlahovića u beogradskom naselju Braće Jerković, predao se posle pregovora.

Pripadnici Pregovaračkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno su rešili situaciju u beogradskom naselju Braće Jerković.

Policajac je sam izašao iz stana i predao se policiji.

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza Policajac je u jednom trenutku izašao sa pištoljem, Foto: Milena Đorđević

Nezvanično, predao je oružje preko terase pregovaračima i rekao kolegi "Izvinite molim vas, ni sam ne znam šta mi je bilo".

Podsetimo, B. S. je pretio  da će se ubiti. Kako nezvanično saznajemo, do incidenta je došlo nakon svađe sa suprugom. On s njom ima jedno dete, a žena je, kako su komšije ispričale, u čarapama naprasno napustila stan, nakon čega se on zaključao s pištoljem u ruci.

On je u više navrata za nekoliko sati, koliko je bio zaključan, izlazio na terasu, nervozno šetao, pušio cigaretu i mahao prolaznicima. U jednom trenutku je sa terase bacio opasač, ali i jedan pištolj.

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza B. S. je bacio svoj opasač sa terase, Foto: Milena Đorđević

Negde oko 15 sati, četiri sata nakon početka drame, on je izneo pištolj na terasu, neposredno pre toga je preskakao s terase na terasu, što se vidi u snimku na početku teksta.

"Šta me slikate?!" vikao bi kad izađe na terasu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    18. novembar 2019 | 17:40

    Koliko ljudi sebi daju za pravo da maltretiraju ljude oko sebe? Sta je hteo da postigne ovim glupiranjem? Da bude bitan par sati? Kad hoces da se ubijes,ubijes se ne pretis! Pustice ga za par sati a okolina i porodica ce uvek strahovati od budale!

  • DARKO 100%

    18. novembar 2019 | 17:49

    Sustina je koliko jos ima takvih sa psihickim poremecajem koji rade u sluzbi i koji trebaju da cuvaju javni red i mir ,trebaju cesce kontrole i medicinski pregledi,jer taj posao zahteva cesce preglede i posmatranje pojedinica kroz svoje sluzbe unutrasnje kontrole

  • markan

    18. novembar 2019 | 18:06

    na njivu da ore poludelo bre to od besa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA