• 29

Policajac tokom opsadnog stanja u Jerkoviću, zaključan u stanu, čitao vesti o drami koju je napravio

Čitavoj drami, navodno, prethodila je svađa koja je počela tokom noći. Kada su rođaci pokušali da odvedu sina i ženu, B.S. je pobesneo i uzeo pištolj

  • 29

Drami u Ulici Vojvode Vlahović u kojoj je policija sedam sati pregovarala sa naoružanim B.S., navodno je prethodila svađa supružnika.

- B.S. je još u nedelju uveče otišao na posao i trebalo je da se vrati kući juče u sedam ujutru. On je ranije izašao s posla i u toku noći došao kući. Počeo je da se svađa sa suprugom, čuli smo viku iz njegovog stana. Žena je onda pozvala rođake koji su došli i smirili ga. Međutim, ujutru se situacija nije poboljšala. Bratislav je nastavio da maltretira ženu, a ona se opet obratila rođacima za pomoć - ispričale su komšije.

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza

Foto: Milena Đorđević

Kako kažu, rođaci su opet došli u njihov stan.

- Zamahivao je ka ženi, ali je nije tukao. A po dolasku rođaka tražio je da odvedu njihovog sina (12) u školu, a da ženu ostave s njim. Oni to nisu želeli da ostave ženu samu s njim, pa su, pošto su dečaka ispratili u školi, hteli nju da odvedu. On je tada pobesneo, stavio opasač, repetirao pištolj i pretio da će ih sve poubijati. Kako kažu, nesrećna žena je samo u čarapama izletela na ulicu i pozvala policiju, a on se zaključao.

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza

Foto: Milena Đorđević

- Bratislav je, videvši policiju, s pištoljem u rucu preskočio ogradu balkona i prešao u komšiničin stan. Žena se isprepadala kada ga je videla i pobegla je. On se posle pola sata opet preko balkona vratio u svoj stan - pričaju očevici.

U nameri da ga smire i ubede da se preda ispred njegovog stana došla je i svastika s mužem. Ona je prvo zvala telefonom, ali nije uspela da ga ubedi da izađe.

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza

Foto: Milena Đorđević

- Čuli smo da je on sve vreme na televiziji i internet portalima pratio vesti o sebi i dramatičnoj situaciji koju je izazvao - kažu komšije.

Video: Policajac posle incidenta preskače terasu

(Telegraf.rs/ Kurir)

Komentari

  • Na

    Ivici ponora ??!!Ludilo od zemlje Banana??!!

  • Cika Velja

    Neka su samo svi zivi,pa nek sad smisle sta ce...od nasilja vajde nikad nema!

  • Dik

    ... nesposobna država, građani sami moraju da se organizuju i brane od manijaka i sileđija!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima