Policajac tokom opsadnog stanja u Jerkoviću, zaključan u stanu, čitao vesti o drami koju je napravio

Čitavoj drami, navodno, prethodila je svađa koja je počela tokom noći. Kada su rođaci pokušali da odvedu sina i ženu, B.S. je pobesneo i uzeo pištolj

  • 29
Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza Foto: Milena Đorđević

Drami u Ulici Vojvode Vlahović u kojoj je policija sedam sati pregovarala sa naoružanim B.S., navodno je prethodila svađa supružnika.

- B.S. je još u nedelju uveče otišao na posao i trebalo je da se vrati kući juče u sedam ujutru. On je ranije izašao s posla i u toku noći došao kući. Počeo je da se svađa sa suprugom, čuli smo viku iz njegovog stana. Žena je onda pozvala rođake koji su došli i smirili ga. Međutim, ujutru se situacija nije poboljšala. Bratislav je nastavio da maltretira ženu, a ona se opet obratila rođacima za pomoć - ispričale su komšije.

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza Foto: Milena Đorđević

Kako kažu, rođaci su opet došli u njihov stan.

- Zamahivao je ka ženi, ali je nije tukao. A po dolasku rođaka tražio je da odvedu njihovog sina (12) u školu, a da ženu ostave s njim. Oni to nisu želeli da ostave ženu samu s njim, pa su, pošto su dečaka ispratili u školi, hteli nju da odvedu. On je tada pobesneo, stavio opasač, repetirao pištolj i pretio da će ih sve poubijati. Kako kažu, nesrećna žena je samo u čarapama izletela na ulicu i pozvala policiju, a on se zaključao.

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza Foto: Milena Đorđević

- Bratislav je, videvši policiju, s pištoljem u rucu preskočio ogradu balkona i prešao u komšiničin stan. Žena se isprepadala kada ga je videla i pobegla je. On se posle pola sata opet preko balkona vratio u svoj stan - pričaju očevici.

U nameri da ga smire i ubede da se preda ispred njegovog stana došla je i svastika s mužem. Ona je prvo zvala telefonom, ali nije uspela da ga ubedi da izađe.

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza Foto: Milena Đorđević

- Čuli smo da je on sve vreme na televiziji i internet portalima pratio vesti o sebi i dramatičnoj situaciji koju je izazvao - kažu komšije.

Video: Policajac posle incidenta preskače terasu

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    19. novembar 2019 | 07:44

    Folirant ..mangup veliki...repetira pistolj na goloruke ljude ..zenu....izvodi predstavu za publiku preskace tarasu ko majmun 🤪🤣 eee Sad malo u zatvor ..pa da ostanes bez posla i porodice velikii šmekeru.

  • Milan

    19. novembar 2019 | 08:55

    Za portire ste uveli 101 proveru, te lekarski svake godine,licence,obuke...a sta je ovo?ko je ovog proveravao?koje lekarske preglede je prosao i kad?

  • Veteran

    19. novembar 2019 | 05:59

    Dobro je uvezbao ovo preskakanje u komsinicin stan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA