Policajac sa Jerkovića tokom drame sa bakom gledao vesti: Ona policajcima rekla da je dobar čovek

Njegova prva komšinica živi sama u stanu. Drama je počela u 10.30, a on je oko 13 sati preskočio balkon i ostao kod nje do 17.30 kada se mirno predao

  • 3
Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza Foto: Milena Đorđević

Dok je naselje Braće Jerković bilo pod opsadom u ponedeljak zbog pretnji policajca B. S. (42) zabarikadiranog u stanu da će se ubiti i pucati u svakoga ko mu se približi, on je gledao televiziju s prvom komšinicom.

B.S. je posle bekstva supruge i sina (12) prešao sa svoje terase na susedni balkon i ušao u stan prve komšinice, sa kojom je neprekidno na televiziji i internet portalima pratio vesti o sebi i frci koju je napravio posle bračne svađe.

Policajac je povremeno izlazio na terasu i telefonirao, vikao na okupljene da se sklone, vitlao pištoljem, dok je u jednom trenutku bacio opasač s jednim okvirom, dobacujući: "Evo vam ovo, meni više ne treba".

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza Foto: Milena Đorđević

Skakao po terasama

Policija je pregovarala s njim da se preda, a ekipe novinara su upozorene da se pomere na bezbednu razdaljinu jer je mogao da zapuca u svakom trenutku. Dok je bos, samo u beloj majici i bermudama preko gelendera prelazio s balkona na susedni balkon svi su mislil da je u pitanju isti stan.

- Njegova prva komšinica živi sama u stanu. Ona je za vreme drame ostala u sobi. Bila je prilično smirena, a on je otprilike polovinu vremena proveo kod nje. Drama je počela u 10.30, a on je oko 13 sati preskočio balkon i ostao kod nje do 17.30 kada se mirno predao.

U njenom stanu čitao je vesti o sebi na portalima i pratio ih na televiziji. Svakog trenutka je znao šta mediji prenose. Povremeno je izlazio na terasu i govorio da će navodno pucati, a baba je i dalje sedela i gledala TV kao da se ništa ne dešava - navodi izvor blizak istrazi.

Brace Jerkovic, talacka kriza Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Šok reakcija starice, policajci sleđeni

Prema rečima sagovornika, najzanimljivije je što se komšinica posle agonije uopšte nije žalila na njega, već ga je nahvalila.

- Svi su očekivali da vide uspaničenu staricu koja je do okončanja drame molila za život, a ona uopšte nije bila uplašena. Kada je policija došla po njega i odvela ga, starica je za njega imala samo reči hvale. Rekla je da je dobar komšija i da joj nijednog trenutka nije pretio - navodi izvor.

Policajci koji su radili sa njim, navodno, o njemu govore sve najlepše.

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza Foto: Milena Đorđević

- Nikome nije jasno zašto je to uradio! Svi do jednoga ga hvale i misle da je dobar čovek i kolega. Ko zna šta se dogodilo u njegovoj glavi - navodi izvor.

I dalje nije poznato šta je policajac zahtevao od policajaca dok je bio zaključan u stanu.

- Ne znamo šta je hteo. Nikada radnije nije odavao utisak da ga nešto muči i da je sklon problematičnom ponašanju. Vredno je radio, ali zbog njega smo svi doživeli traumu - kaže komšija.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    20. novembar 2019 | 08:03

    To sad policajci štite kolegu. Ko zna šta se tu izdešavalo. Čuj sve je ok, samo mi je uleteo kroz balkon i sedeo satima tu. To je valjda normalno.

  • Dasa

    20. novembar 2019 | 07:34

    Nacisto prolupao...! Takav je zivot,pre ili kasnije!

  • DickJones

    20. novembar 2019 | 01:19

    Pukli smo svi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA