Povoljnije i jednostavnije parkiranje uz Parking pass karticu

Već gotovo godinu dana Beograđani, ali i njihovi gosti, imaju mogućnost da za parkiranje u garažama koriste Parking pass karticu. Reč je o parking kartici, koja važi određeni vremenski period – jedan, tri ili sedam dana

  • 0
Parking pass

Foto: Telegraf

Statistika „Parking servisa“ pokazala je da je tokom ovog perioda nekoliko hiljada stranih gostiju, naročito onih koji prestonicu posećuju tokom vikenda, odlučilo da, umesto kruženja i potrage za slobodnim parking mestom, kupi jednu karticu sa kojom jednostavno ulazi u 21 garažu, a plaća komforno, bez čekanja u redu.

Najtraženija bila je kartica za vremenski period parkiranja od tri dana, što znači da su, tokom obilaska znamenitosti Beograda, naši gosti imali priliku da po ceni od 3.500 dinara neograničeni broj puta ostavljaju vozilo u velikom broju garaža i parkirališta.

Uz pomoć ove kartice, korisnici ne moraju da čekaju u redu kako bi platili parkiranje, već svojim vozilom ulaze i izlaze sa bilo kog parkirališta ili garaže, u okviru kupljenog vremenskog perioda za parkiranje.

Parking pass kartica omogućava i povoljnije parkiranje od plaćanja parkiranja po satu po ceni od 60 do 120 dinara, jer je za 1.500 dinara moguće parkirati čak 24 sata, a za 3.500, odnosno 6.500 dinara puna tri, odnosno sedam dana.

Parking pass kartice su u prodaji u svim garažama i na parkiralištima kojima upravlja „Parking servis“, kao i u Korisničkom servisu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA