Popločavanje trotoara, zamena drvoreda, nova rasveta: U toku je rekonstrukcija ulica u Lazarevcu

Rekonstrukcija ulice je u toku - poručio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić

  • 8
rekonstrukcija ulice u Lazarevcu Foto: Facebook/Горан Весић

Rekonstrukcija ulica u Lazarevcu je u toku, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić o detaljima je obavestio je građane o tome dokle se stiglo, objavom na Fejsbuku.

- Ulica doktora Đorđa Kovačevića u Lazarevcu. Ova ulica je nastavak Ulice 1.300 kaplara i Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića, koje smo već rekonstruisali. Rekonstrukcija ulice je u toku, trenutno radimo popločavanje trotoara, zamenu drvoreda i njihovu zaštitu, novu rasveta, izgradnju dodatnih parking mesta, postavljamo novi mobilijar, menjamo azbestni cevovod i na ulica dobija novi asfalt sa podlogom - napisao je on u objavi na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    24. novembar 2019 | 17:45

    Šta je falilo starom drveću? Iščupali ste velika stabla da bi obezbedili rođacima grejanje za zimu i zaboli ste u beton nekakve štapove i to na kraju novembra. Stvarno mozga nemate.

  • Mihailović

    24. novembar 2019 | 15:57

    Samo mi nije jasno jeli to trotoar, vidim da je preusko između zida i drveta, odnosno kvadrata gdje je drvo...ako ide više pešaka!?

  • Stefan

    24. novembar 2019 | 17:33

    Ajde što je drveće na sred trotoara da biciklisti poginu nego što je drveće zasađeno uz beton tako da ne može da raste, a i ako se nekim slučajem primi korenje će podizati ploče. Svaka čast, samo napredno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA