JKP "Beograd-put" spreman za prvi sneg: Postavljena oprema za čišćenje

Zimu dočekujemo sa 100 spremnih kamiona za čišćenje i 30 kamiona u rezervi - izjavio zamenik gradonačelnika Beograda

  • 5
Goran Vesić Foto: SKUPŠTINA GRADA

U JKP "Beograd-put" postavlja se oprema za čišćenje snega na dvadeset novih kamiona, a prema najavama meteorologa, već u utorak se očekuje prva susnežica.

Zamenik gradonačelnika beograda, Goran Vesić, jutros je obišao bazu na Karaburmi i poručio da je grad spreman za prvi sneg.

- Danas se u JKP "Beograd-put" postavlja oprema za čišćenje snega na dvadeset novih kamiona. Ove godine kupili smo 55 novih velikih kamiona za čišćenje snega i 5 malih. Zimu dočekujemo sa 100 spremnih kamiona za čišćenje i 30 kamiona u rezervi - poručio je Vesić u objavi na svom Fejsbuk profilu.

Goran Vesić Zamenik gradonačelnika beograda, Goran Vesić, jutros je obišao bazu Beograd-puta na Karaburmi i poručio da je grad spreman za prvi sneg-Foto: SKUPŠTINA GRADA

Prema najavama meteorologa, kiša koja se očekuje u ponedeljak, u toku noći će prerasti u sneg i u brdskim predelima zapadne, centralne i južne Srbije, dok se istovremeno na severu očekuje prestanak padavina.

U utorak se očekuje oblačno i hladno sa kišom i susnežicom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom uz formiranje manjeg sneznog pokrivaca, dok ce u Vojvodini biti suvo uz delimično razvedravanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    30. novembar 2019 | 12:41

    Ajde i to cudo da vidimo. Godinama u nazad, ne znam za druge, ali mi sto zivimo u Beogradu nismo bas primetili koliko su spremni

  • Ujka Zitko PFK

    30. novembar 2019 | 12:15

    Samo da vas ne iznenadi ko prosle godine u januaru,ocekivali ste ga u avgustu🤣🤣🤣🤣

  • Beogradjanin

    30. novembar 2019 | 12:21

    Ponedeljak 16:30, guzva, haos, sneg pa ja sa biciklom ne mogu se provucem kroz ulice a kamoli kamion... Ali je obecao da nam sneg ove godine nece praviti probleme...aj da vidimo i to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA