≫ 

Skoro je nemoguće bilo kretati se Beogradom: Udesi, haos na mostovima, jedva se i pešaci probijali

Prvog dana radne decembarske nedelje - velika gužva

  • 75

Prvog radnog dana u decembru, građane prestonice u popodnevnim satima zatekla je saobraćajna gužva. Pored lančanog sudara na Pančevačkom mostu, udesa na Brankovom, poseta predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka i kiša u prestonici dolile su ulje na vatru, stvorivši velike gužve na ulicama Beograda.

Gužve su bile svuda po gradu, velike kolone vozila formirale su se na tri mosta - Pančevačkom, Brankovom i mostu Gazela. Od Pravnog fakulteta do Ulice 27. marta, kao i u Kalenićevoj ulici stvarali su se saobraćajni čepovi.

Međutim, na Novom Beogradu, u Blokovima, napravio se veliki zastoj, tako da su se iz pravca Delta sitija ka Buvljaku teško kretali i pešaci.

Saobraćajna gužva, Beograd Foto: Telegraf.rs

Poseta predsednika Belorusije Lukašenka, kao i nevreme dodatno su otežavali saobraćaj, a zbog prolaska delegacije, tokom večeri je deo gradskih saobraćajnica bio zatvoren.

Prema poslednjim informacijama, u saobraćaju su zabeležene i nesreće. Naime, na Padinskoj skeli oboren je pešak.

Saobraćajna gužva, Beograd Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    2. decembar 2019 | 18:15

    Pa mora da bude gužve kad' su pola Srbije naselili u BG!!! Sela se prazne a BG prenaseljen zato će Sela da nasele stranci ( migranti ) i eto novo KiM.

  • Dule

    2. decembar 2019 | 17:43

    Naravno da je haos kad je pola Srbije doslo u Beograd da zivi, neka se svi presele u Beograd, ima mesta za sve, neka nas bude 10 miliona pa da lepo idemo peske na kraju

  • Ja64

    2. decembar 2019 | 18:23

    Život u Beogradu.......a vi gradite i gradite da se svih 7 miliona strpaju u njega....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA