Oštećeni digitalni kontejneri koji su postavljeni na Vračaru: "Gradska čistoća" najavljuje prijave

Poručili da se neće tolerisati uništavanje gradske imovine

  • 5
Digitalni kontejneri, Njegoševa ulica Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

JKP "Gradska čistoća" podneće prekršajnu i krivičnu prijavu protiv nepoznatog ili nepoznatih lica koja su oštetila ploču sa čitačem za otključavanje podzemnog kontejnera, saopštilo je danas to preduzeće.

Kako se navodi, kontejneri su pre dva dana pušteni u rad u delu Njegoševe ulice na Vračaru, ali za nepunih 48 sati nesavesni pojedinac, navodno verovatno revoltiran novim komunalnim rešenjem, oštetio je ploču sa čitačem za otključavanje kontejnera.

- Neće se tolerisati uništavanje gradske imovine, zato smo odmah reagovali. Već danas ćemo zameniti ploču kontejnera kako bismo sugrađanima obezbedili neometano odlaganje otpada. Zaista se predanim radom i edukacijom trudimo da od Beograda napravimo prestonicu kojom ćemo se ponositi i u tome nas neće sprečiti vandalizam nesavesnih pojedinaca - rekao je direktor JKP "Gradska čistoća" Marko Popadić.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CojaNormala

    6. decembar 2019 | 14:39

    Da covek ostane bez komentara sta pojedinci rade i cime se bave. Unisticete sve pa i sebe.....

  • Jaca

    6. decembar 2019 | 14:56

    Uvesti ogromne kazne za pocinioce bilo kakvog unistavanja. Promeniti zakon da moze svako ko vas vidi prijavi za zlodelo! Stvarno sramota sta se radi. Samo kazbe paprene pa da vidis. Pogledajte ba sta lice mostovi-isarani,fasade isarane,pseci izmet retko ko pokupi. SAMO KAZNE UVESTI i to drustveno koristan rad pa da vidis kako nece biti unistavanja

  • Samo da pitam

    6. decembar 2019 | 16:11

    Koliko kosta ta kanta na struju?i kod koga moze da se kupi??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA