≫ 

48 sati traje drama porodice Radosavljević zbog Uroša koji je nestao: Majka ne zna ni šta da misli

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Urošu Radosavljeviću, njegova majka moli da se javite na broj telefona 062/507-201 ili najbližoj policijskoj stanici

  • 5
Uroš Radosavljević

Foto: Privatna arhiva

Uroš Radosavljević (23), nestao je u petak uveče nakon što je oko 22 sata izašao iz kuće, i prema rečima njegove majke Vere, još uvek nije pronađen.

- Njegovi drugari, naša rodbina, svi smo uključeni u potragu i češljamo teren gde je pronađen čamac i ostrvca koja su u blizini. Zasada nema nikakvih novosti a nema indicija ni da se utopio, niti da je negde isplivao - kaže Uroševa majka za Blic.

Porodica je sa njim poslednji put kontaktirala sat vremena nakon što je izašao iz kuće u petak. Od tada mu se gubi svaki trag.

Kako je njegova majka ispričala, te večeri kada mu se gubi svaki trag, Uroš je bio na reci i njegov čamac je kasnije pronađen na gročanskoj Adi. Zbog toga prijatelji, porodica i rodbina nestalog mladića neprestano pretražuju ovo područje do duboko u noć.

- Pretražili smo i banatsku stranu Dunava, ali ništa nismo pronašli. U kontaktu smo sa policijom i znam da i oni sve čine kako bi ga pronašli. Nema indicije da se utopio i nema indicije da je isplivao. Ne znam ni šta da vam kažem, ne znam šta da mislim - priča nesrećna majka.

Prema Verinim rečima, Uroš je povremeno znao da izlazi sa prijateljima na vodu, iako nije bio strasni pecaroš. Na sebi je u trenutku nestanka imao teget duksericu sa kapuljačom. Visok je oko 180 centimetara i mršav je.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Urošu Radosavljeviću, njegova majka moli da se javite na broj telefona 062/507-201 ili najbližoj policijskoj stanici.

VIDEO: Kidnapovani Petar bezbedno vraćen kući

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zak

    8. decembar 2019 | 19:59

    Mi smo bolesns nacija pod hitno psihijatrija.

  • Aman zaman!

    8. decembar 2019 | 20:04

    Deco draga, ne radite to svojim roditeljima i prvenstveno sebi!

  • Barbara

    8. decembar 2019 | 21:13

    Dragi decace . Javi se svojoj mami. Ti si najlepsi i najbolji !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA