≫ 

Sin Staklenog i brat čoveka koji je ubio troje ljudi vozi se sa policijskom značkom po Beogradu

U njegovom automobilu pronađeni su blinkeri i instrument koji koriste državni službenici

  • 2
Saobracajna policija Foto: Marko Jovanović

Tokom rutinske kontrole vozila policija na Novom Beogradu zaustavila je automobil u kojem je bio Gvozden Jovanović, sin Ljubomira Jovanovića Staklenog i kod njega našla značku jednog od policijskih sindikata.

Pretresom vozila Jovanovićevog saputnika D. N., međutim, otkriveni su "blinkeri" - svetlosni i zvučni "instrument" koje koriste državni funkcioneri i službena lica u saobraćaju, a koji je civilima zabranjen.

Iako Jovanovićev drug nije upalio blinkere, uređaj mu je oduzet i napisana mu je prekršajna prijava.

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da Gvozden Jovanović kod sebe ima značke različitih vrsta. Naime, Stakleni i njegov sin Gvozden privedeni su 2016. godine ispred beogradske Palate pravde nakon što je policija kod njih pronašla pištolj i značku Žandarmerije. Posle saslušanja u policiji oni su pušteni, a krivična prijava podneta je protiv Jovanovića, pošto je on priznao da je pištolj njegov.

Ljubomir Jovanović, poznatiji pod nadimkom Stakleni, policijskim organima dobro je poznat odavno. Bio je blizak prijatelj Ljubiše Buhe Čumeta.

O njegovom drugom sinu Dragoslavu Jovanoviću pisalo se ovog leta, kada je na parkingu na Novom Beogradu ranio suprugu naočigled njihovog deteta, a potom izvršio samoubistvo. Zatim je, nekoliko dana kasnije, odjeknula vest da se u septičkoj jami na placu koji pripada Dragoslavljevom ocu Ljubomiru, pronađena tri tela.

Ispostavilo se da je reč o Neđi Šubari (24), njegovoj majci Darinki (75) i tetki Milji Petković (80) koju je, po svemu sudeći, pre pomenute pucnjave na Novom Beogradu likvidirao Dragoslav sa svojim prijateljima.

Prema onome što su kasnije ispričali saučesnici u zločinu, pre ubistva su mučili porodicu u njihovoj kući, a zatim ih sve troje pobili i, u želji da prikriju tragove, tela bacili u septičku jamu. Noge jedne od ubijenih žena bile su vezane žicom za koju je bio zavezan i betonski blok.

Video: Pao novosadski Eskobar: Filmska akcija MUP-a Srbije u kojoj su uhapšene vođe krimi grupe

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bitno

    9. decembar 2019 | 10:35

    Da je priznao da je pištolj njegov, a ko mu daje značke policije, to je potpuno nebitno ili ni sudija ne sme ni da pita...!!

  • Qwer

    9. decembar 2019 | 10:52

    Osim velikog "?" nemam šta da komentarišem. Zlo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA