≫ 

Dragan je u invalidskim kolicima i ostaće bez stana prilagođenog njemu. Treba mu pomoć da nađe novi

- Hvata me panični strah šta će se desiti, ne mogu da zamislim da će me kao 100 odsto invalida iseliti na ulicu - napisao je Dragan

  • 4
Dragan Bondžić, Braće Jerković, invalid, apel Foto: Facebook/Dragan Bondzic

Dragan Bondžić (50) je u invalidskim kolicima od najranijeg detinjstva, a u beogradskom naselju Braće Jerković bez ikakvih poteškoća živeo je do skoro. Ipak, Dragan sada mora da se iseli i  traži pomoć svojih sugrađana.

On je na svom Fejsbuk profilu objavio apel za pomoć, kojim moli sugrađane da mu pronađu mali stan, po mogućstvu u istom naselju, ali sa jedinim preduslovom: da stan ima pristup za električna invalidska kolica od ulice pa do stana, staza i lift (ako je stan na spratu).

Njegov apel prenosimo vam u celosti:

Pojavio se ogroman problem, te se obraćam plemenitim ljudima koji bi mogli da mi pomognu. Vlasnik stana u kojem stanujem prodao je pre nekoliko nedelja taj stan. I on i kupac tog stana zahtevaju od mene da se do 25. decembra 2019 iselim. Ja sam se odmah, preko poznanika i oglasa, dao u potragu za novim stanom, ali dosada bez ikakvog rezultata, te me već hvata panični strah šta će se desiti, ne mogu da zamislim da će me kao 100 % invalida iseliti na ulicu! Nadam da će neko plemenit biti u stanju da mi pomogne.

Meni treba mali stan, garsonjera ili slično, još ako bi bilo u naselju Braće Jerković, bilo bi to idealno, jer sam se tu navikao. Najvažniji preduslov je da ima pristup za električna invalidska kolica od ulice pa do stana, staza i lift (ako je stan na spratu). Molim vas pomozite! Molim vas prosledite ovu moju poruku i vašim prijateljima, biću vam do neba zahvalan! - napisao je Dragan.

Video: Izvršitelji pokušali da izbace na ulicu policajca u penziji, bolesnu ženu, majku i dete (4)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branislav

    16. decembar 2019 | 08:12

    Žalosno je što je tako ali i vlasnik stana nije tu ništa kriv njegova svojina pa može da radi sa njom šta hoće. Po ovom vidim da je ton poruke negativan prema vlasniku što uopšte nije uredu jer vlasnik nije ništa kriv što neko nema stan.

  • Cica

    16. decembar 2019 | 10:01

    Za iseljenje mora najkraceg roka ( tri meseca ) da se da otkaz . Drugo u zimskom periodu nema pravo za iseljenje. Tako je bar bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA