Uhapšen muškarac (53) u Beogradu: Sumnja se da je pajserom razbijao automobile u Borči

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krvično delo nasilničko ponašanje

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su i priveli pedesettrogodišnjeg muškarca koji je osumnjičen da je u ponedeljak uveče u Ulici Ivana Milutinovića u beogradskom naselju Borča polupao stakla na dva parkirana automobila.

Protiv osumnjičenog će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krvično delo nasilničko ponašanje.

Podsetimo, ovaj slučaj podeljen je putem Fejsbuk grupe Borča-Beograd.

Borča, polipani automobili Razlupan automobil, Foto: Facebook

- Treba nam mala pomoć oko pronalaženja jednog bolesnika koji je sinoć polupao šoferke nekoliko automobila u našoj ulici. Dakle, to je bilo u Ulici Ivana Milutinovića, ljudi su prolazili, ali se on nije previše obazirao. Svedok ga je opisao kao tipa od oko 40-ak godina, zapušten, u velikoj crnoj jakni sa pajserom u ruci - napisano je ispod objave sa fotografijama razlupanih automobila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan borca

    17. decembar 2019 | 21:41

    Ovo samo znaci da svi seruju na drustvenim mrezama neke dogadjaje i samo tako ce nadlezne sluzbe da reaguju,drugacije nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA