≫ 

"Moja majka je pravi borac za pravdu": Ponovo se oglasio sin Sadije nakon napada na milicajku

"Svaka čast mama, samo udri po faci, ko god te dira", napisao je sin prodavačice, ali je taj post ubrzo obrisao

  • 70
Sadija Foto: Facebook

Edison, sin Sadije D. (37), koja je nokautirala policajku nakon što je uhvaćena u ilegalnoj prodaji na Vidikovcu, pružio je podršku majci na svom fejsbuk profilu. On je okačio fotografiju žene okružene sa troje dece.

- Moja majka je pravi borac i uvek se borila za pravdu, sad je pod velikom stresom i upala je u depresiju - napisao je.

I to nije prvi put da se Edison oglasio u vezi sa ovim slučajem - juče je kazao da se ona nije pokajala.

Više od 10 godina moja majka ide od pijace do pijace i prodaje garderobu. Pokušala je da zapleni garederobu, što se dešavalo i ranije. Moja majka joj je na to rekla da ima maloletnu decu, da ostavi kofer i pusti je da ode kući  - kazao je.

Na svom fejsbuku tada je napisao: "Svaka čast mama, samo udri po faci, ko god te dira", ali je taj post ubrzo obrisao.

Sadija D. je izašla iz pritvora, gde je bila odvedena posle incidenta koji se dogodio na pijaci 12. januara, kada je napala komunalnu milicajku. Službenica je pokušala da joj zapleni robu koju je ilegalno prodavala, međutim, kada je Sadija zamahnula rukom ka milicajki, ona se odbranila, što je Sadiju još više iznerviralo i usledio je napad.

Tako se borba za komunalni red na pijaci pretvorila u sukob koji je podelio Srbiju. Jer, uprkos tome što je prodavačica bila u prekršaju, činjenica je da se mnogi ulični prodaci bore za golu egzistenciju. Međutim, reč je o ozbiljnom prestupu i nasilnica bi zbog napada na službeno lice mogla da dobije kaznu zatvora od 2 do 8 godina.

I sama Sadija oglasila se posle incidenta sa tvrdnjom da ilegalnom prodajom prehranjuje devetoro članova porodice.

- Nisam želela problem, htela sam da se pomerim, ali, eto, desilo se. Komunalni milicajci su nas vređali, a ona me je udarila pred bolesnim sinom! Morala sam da se odbranim, jurila me je, čupala, šutirala, vukla... Sve je to dete gledalo. Pao mi je mrak na oči. Lupila sam je, nisam mogla više da trpim. Uplašila sam se i pobegla u ćošak i tu sam izgubila svest. Kad sam došla sebi, videla sam lisice na rukama - pričala je za beogradske medije.

Napad je osudio v. d. sekretara za poslove komunalne milicije Ivan Divac.

- Prilikom pružanja asistencije komunalne milicije komunalnoj inspekciji opštine Rakovica, od strane lica koje je vršilo nelegalnu uličnu prodaju Sadije D. napadnuta je službenica komunalne milicije. Kao što se na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama može videti, Sadija D. je bez ikakvog povoda službenicu komunalne milicije udarila zatvorenom šakom u predelu lica - saopštio je Divac ispred Komunalne milicije.

Video: Incident na Vidikovcu, ulična prodavačica nokautirala komunalnu policajku

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valerija

    15. januar 2020 | 12:43

    Sit gladnom neveruje.Od muke zena na pijac ne od bujnost

  • Bucko

    15. januar 2020 | 12:26

    Pa nije prodavala prehranu da nekoga otruje vec svoju muku.Ako I'ma zakona as li ga nema ona bi trebala da dobije orden za hrsbrost.Posto je komunalna postal kao blast.

  • mihailovic

    15. januar 2020 | 15:40

    Pustiti Sadiju da prodaje kao i dosad,ona nije u Skupstinskim klupama poslanik niti ima debelu poslanicku platu niti ima kupone za ruckove i vecere u Skupsitnskom restoranu kojima bi pozavideli i hotelske kuhinje sa 5 zvezdica. Sadija svojim radom izdrazava celu porodicu pa ako necete da joj pomognete da dobije neki drzavni posao onda je pustite da zivi od prodaje na pijaci.Srbija ima hiljade i hiljade kao Sadija koji se muce kroz zivot da bi ishranili svoju porodicu. Ovi sa estrade neplacaju porez po zaradi vec pausalce pa sve pare koje su trebali dati drzavi u formi poreza pokupovase stanove u centru Beograda sve u kesu po par stotina hilja € i drzava nereaguje a nad sirotinjom vezba strogocu. Ova komunalka je prvo fizicki napala Sadiju vidi se jasno iz prilozenog videa a Sadija je u samoodbrani udarila uniformisanu siledzijku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA