≫ 

Nova tuča zbog tezge: Prodavačica nasrnula na muškarca kad je pokušao da je otera sa pijace u Ovči

Navodno je i ranije imala problema sa njim, jer je i već pokušavao da joj oduzme tezgu

  • 4
Tuča u Ovči Foto-ilustracija: Google Street View, Shutterstock

U naselju Ovča u subotu je došlo do fizičkog nasilja između prodavačice i jednog muškarca. Incident se navodno dogodio zbog uklanjanja tezge.

Nezvanično, S.M. je napala nepoznatog muškarca koji je došao u centar Ovče da ukloni tri tezge, koje već godinama stoje tu bez dozvole.

Kako kažu sugrađani iz Ovče, ova žena već duže vreme prodaje odeću na toj tezgi, pa sugrađanima nije jasno zašto je neko maltretira.

- Ona samo hoće da zaradi za hleb - rekli su, dodavši da su u pitanju napuštena tezga koja služi za odlaganje staklenih boca, a S.M. za prodavanje garderobe.

Kako kažu u Ovči, prodavačica je i ranije imala problema sa istim ljudima, jer su i ranije pokušavali da joj oduzmu tezgu.

- Ekipe su izašle na teren. U pitanju je lična svađa, nije bilo razloga za podnošenje prekršajne prijave - rekli su iz MUP-a.

Podsećamo, pre samo 8 dana, na pijaci na Vidikovcu došlo je do istog incidenta kada je prodavačica udarila komunalnu milicajku.

Video: Incident na Vidikovcu, ulična prodavačica nokautirala komunalnu policajku

(Telegraf.rs/ Lobi info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIN LEVČANIN

    20. januar 2020 | 13:51

    OVO SE UVEK ZVALO INKVIZICIJA JER NEMA OPOZICIJA. VLAST PROTIV OBESPRAVLJENIH I OTPUSTENIH GRADJANA NA ULICE. E SAD U JAGODINI VECINA PRIVATNIH PREDUZECA NE PISE RACUNE NI JEDNA KINESKA RADNJA VEC POD STOLOM RESETUJU RACUN. PRODAVCI POLOVNIH DELOVA AUTO SERVISI SETAKODJER BOGATE NIKOM RACUN NITI STA. PRIVATNE FIRME ZA GRADJEVINSKE USLUGE NIKOM RACUN JURIMO OBICNE GRADJANE

  • Tara

    20. januar 2020 | 14:13

    Narod je postao silan i bezobrazan jesu li to sve zuti neposlusni.

  • Zakon

    20. januar 2020 | 15:29

    Ovi pijačari mnogo prave problema, policijo hapsi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA