≫ 

Prvi dan u školi ispred koje je likvidiran Kotoranin: Roditelji još u strahu, kamere snimile zločin?

Škola ima i obezbeđenje i video nadzor, pa postoji mogućnost da ti video snimci pomognu u otkrivanju ubice

  • 9
Bežanijska kosa ubistvo Foto: Telegraf, Shutterstock

Roditelji, čija deca idu u Osnovnu školu "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi u Beogradu, i dalje su potreseni činjenicom da je u petak na parkingu ispred ove obrazovne ustanove ubijen Kotoranin Marko V (41), pa danas, prvog dana nastave nakon ovog zločina mira nemaju.  

Marko V. je, da podsetimo, ubijen u petak, 17. januara u 18.45 sati u Ulici Danila Lekića Španca. Marko je sa suprugom došao u školu da uzme decu. Kada su, pošto su ih uzeli, seli u automobil marke "BMWx6", napadač je prišao i pucao mu u glavu naočigled dece i žene.

S obzirom na to da se ovo ubistvo dogodilo malo pošto su završeni časovi druge smene, i malo pre nego što će deci početi trenizi, roditelji čija deca pohađaju ovu ustanovu, i dalje su pod stresom.

Jedna majka, čije je ime i prezime poznato redakciji, rekla je za naš portal da se ubistvo dogodilo na samom izlazu odnosno ulazu u školu, i to malo pošto je njena ćerka izasla iz škole.

- I dalje sam prestravljena činjenicom da je samo par minuta pre ubistva izašla iz škole. A, ko zna koliko je dece bilo u neposrednoj blizini. Sve je to grozno i brutalno što se dogodilo. Svi smo jako uplašeni  - kaže ona.

Bežanijska kosa, ubistvo Foto: Telegraf

Kotoranin je na mestu ostao mrtav, pa su lekari Hitne pomoći samo mogli da konstatuju smrt. Na mestu zločina pronađeno je 5 čaura, a za napadačem se još traga.

Kako nam je rečeno u OŠ "Borislav Pekić", škola ima i obezbeđenje i video nadzor, pa postoji mogućnost da ti video snimci pomognu u otkrivanju ubice. 

U nameri da saznamo da li je obezbeđenje nešto videlo, kao i da li su snimci možda već predati istražnim organima, obratili smo se direktoru škole Goranu Šupljeglavu, međutim, zamolio nas je da ga izuzmemo od davanja izjava dok traje istraga.

Bežanijska kosa, ubistvo Foto: Telegraf

Podsetimo, ovo je drugi put za kratko vreme da se likvidacije dešavaju nedaleko od mesta čiji su najčešći posetioci ujedno i najmlađi. Pre samo dva i po meseca, deca su se našla u blizini sačekuše, kada je u Šumicama, u Ulici Grčića Milenka ubijen vođa navijača Partizana Ljubomir Marković.

Video: Ubijen muškarac na Bežanijskoj kosi

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drasko

    20. januar 2020 | 14:47

    Sta vredi od snimaka kad iste u toku sudskog postupka neko prekraja izbacujuci kljucne detalje sa njih kao sto je to bio slucaj sa ubistvom devojke koja je radila na pumpi. Tako nesto moguce je samo u Srbiji i nigde vise na planeti.Sto je koverta deblja kazna je sve manja , na zalost.

  • Max

    20. januar 2020 | 14:46

    Mnogo su nam jake bezbednosne službe...

  • maja

    20. januar 2020 | 14:40

    Tada je bila magla sigurno se nista ne vidi na snimcima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA