≫ 

Manifestacija “Noć ukusa“ prvi put u modernom ambijentu Palilulske pijace

Sve čari ukusa na jednom mestu

  • 0
Manifestacija “Noć ukusa“ u modernom ambijentu Palilulske pijace

Foto: Zorana Jeftić

JKP „Gradske pijace“ u petak, 24. januara organizuju gastronomsku manifestaciju „Noć ukusa“ u modernom prostoru Palilulske pijace. U periodu od 18 do 24 časa posetioce očekuje širok asortiman domaćih tradicionalnih proizvoda od pršute, kobasica, čvaraka, ajvara, raznih vrsta džemova do zdravih slatkih poslastica bez šećera.

Manifestacija “Noć ukusa“ u modernom ambijentu Palilulske pijace

Foto: JKP Gradske Pijace

Pored kupovine, posetioci će moći da degustiraju razne vrste proizvoda, a prilikom obilaska tezgi i da uživaju u toplim zimskim napitcima. Raznovrsnost sadržaja Palilulske pijace i u „Noći ukusa“ nudi mogućnost nabavke svežih mesnih, suhomesnatih proizvoda i ribe, internacionalnih jela, hrane iz velnes programa, brojnih neprehrambenih proizvoda, kuhinjske galanterije, cvetnih aranžmana, kao i hrane i opreme za kućne ljubimce.

Manifestacija “Noć ukusa“ u modernom ambijentu Palilulske pijace

Foto: JKP Gradske Pijace

U „Noći ukusa“ najmlađe posetioce u Dečijem kutku očekuju animacije u vidu interaktivnih radionica uz klovnove i mađioničare, dok će ljubitelji pozorišta u Kulturnom kutku moći da kupe karte za omiljene predstave po promotivnim cenama.

Kako bi gastronomska manifestacija „Noć ukusa“ protekla u što prijatnijoj atmosferi, JKP „Gradske pijace“ su za svoje posetioce organizovale i muzički program u kome će nastupiti di džej Brkati.

Čekamo vas!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA