U GSP "Beograd" do oktobra još 110 vozača? U igri ugovor o radu na 24 meseca

Kandidatima za šofere neophodno srednje obrazovanje, tahografska kartica, vozačka kvalifikaciona kartica za C/CE kategoriju i prebivalište ili boravište na teritoriji glavnog grada

  • 4
vozac autobusa, gsp, volan Vozač autobusa / Foto: Shutterstock

Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" bi do oktobra trebalo da uposli oko 110 novih vozača. Novi šoferi tek treba da prođu obuku, a GSP je raspisao tender za "dokvalifikaciju i osposobljavanje vozača C kategorije za sticanje vozačke dozvole D kategorije". Rok za podnošenje ponuda je 19. februar.

Ponuđač je u obavezi da, za potrebe JKP GSP Beograd, obuči vozače za vožnju autobusa, a moraće da prođu i obuku za bezbednu i eko vožnju, kao i za upotrebu digitalnog i analognog tahografa. Kandidati koji uspešno završe sve ove obuke i steknu vozačku dozvolu D kategorije, zaključiće ugovor o radu na određeno vreme na 24 meseca sa JKP GSP "Beograd".

- Budući šoferi treba da imaju srednje obrazovanje, da poseduju tahografsku karticu, vozačku kvalifikacionu karticu za C/CE kategoriju, da imaju prebivalište ili boravište na teritoriji Beograda. Kandidati moraju i da zadovolje kriterijume psihološke selekcije obavljene u JKP GSP "Beograd". Izabrani ponuđač je obavezan da prvu polovinu od ukupnog broja kandidata osposobi sukcesivno, najkasnije u roku od šest meseci. Druga polovina trebalo bi da prođe obuku u roku od deset meseci - navodi se u dokumentaciji.

Pošto po uspešno završenoj školi vozači dobiju sertifikat o stručnoj kompetentnosti koji izdaje Agencija za bezbednost saobraćaja, biće zaposleni u GSP.

(Telegraf.rs/ Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    21. januar 2020 | 19:15

    Taman za dzabe dobiju dozvolu za autobus i odose za Nemacku...

  • Mare

    22. januar 2020 | 22:36

    Carevi su ovi iz GSP-a oni jos i uslove postavljaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA