≫ 

Problematični šestak vitlao pištoljem: Policija ga jurila po školi, drama okončana posle pola sata

Đak iz škole u Velikom Mokrom Lugu i ranije je donosio oružje i maltrerirao drugu decu, kako su naveli roditelji

  • 21
OŠ Vladislav Petković Dis, pištolj Foto: Google Street View, Pixabay

Učenik šestog razreda Osnovne škole "Vladislav Petković Dis" u Velikom Mokrom Lugu u četvrtak je navodno naoružan uleteo u školsku zgradu i vitlao pištoljem, zbog čega su ga policajci jurili od učionice do učionice, dok su deca i nastavnici bili u šoku, piše Pink.rs.

Kako mediji saznaju, ovo nije prvi put da je dečak na časove došao naoružan. Incident se navodno dogodio juče oko 7.30 u zgradi škole u ulici Radosava Ljumovića 20 u Velikom Mokrom Lugu dok su deca ulazila u školu.

- Dečak je po ulasku izvukao pištolj iz odeće i počeo da viče i vitla oružjem. Deca koja su već bila u učionici premrla su od straha. Nekoliko nastavnika je odmah izašlo i sprečilo ostale učenike da uđu, a neko od njih je pozvao policiju - kaže za Pink.rs otac koji je svoju ćerku odveo u školu.

Na lice mesta došla je policijska patrola posle dojave da razjareni dečak plaši sve oko sebe.

- Tada je nastala prava drama jer je dečak počeo da beži po školi, a policajci su jurili za njim kao na filmu. Učenik je bukvalno trčao iz učionice u učionicu, ali su ga posle 10 minuta sustigli, savladali ga i uzeli mu pištolj. Drama je okončana posle pola sata - navodi sagovornik Pinka i dodaje da niko ne zna zašto je to uradio.

- Dečak je već donosio pištolj u školu i izazivao incidente. Verovatno neće odgovarati zbog svojih godina, ali se ovome mora stati na put - ističe zabrinuti otac jedne učenice te škole.

Roditelji su juče blokirali ulaz u školu i zatražili hitan sastanak sa direktorkom. Kako su mediji preneli, sastanak će biti održan  u drugoj nedelji drugog polugodišta, koje počinje 18. februara.

Video: Snimak sukoba učenika i profesorke nasred časa u školi u Rožajama

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    24. januar 2020 | 12:08

    Cuj"verovatno nece odgovarati zbog svojih godina". Oca u zatvor a malog balavandera u popravni dom ,pa da vidim hoce ponovo glumiti mangupa.

  • JA

    24. januar 2020 | 09:47

    Odakle klincima pravi postolj? Verovatno od roditelja kriminalca. Iver ne pada daleko od klade.

  • Realan

    24. januar 2020 | 11:28

    Garantovano sin nekog policjca,učio ga tata da mu niko ništa ne može pa sad mali se stvarno osilio pa glumi mangupa,dok ne naleti na nekog kome ce da padne mrak na oči pa mu presudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA