≫ 

Teška saobraćajna nesreća u Zemunu: Poginuo vozač gradskog autobusa, više osoba povređeno

Na mesto nesreće su izašle tri ekipe Hitne pomoći, vatrogasci i policija

  • 25
Saobraćajna nesreća, Zemun Foto: Telegraf

Jedna osoba je poginula jutros malo pre 5 sati kada se u Zemunu, u Ulici cara Dušana kod broja 157 dogodila saobraćajna nesreća. Kako saznaje Telegtaf.rs. poginuo je vozač autobusa na jednoj od gradskih linija.

Prema prvim informacijama sa lica mesta, do nesreće je došlo u 4.30 sati kada je navodno vozač automobila izleteo na glavnu ulicu i udario u autobus. Taj autobus je zatim udario u drugi autobus.

Saobraćajna nesreća, Zemun Foto: Telegraf

Tri muškarca su prevezena u KBC Zemun. Dvojica starijih, koji imaju 51 i 53 godine nemaju teže povrede. Mlađi (21), za koga se sumnja da je izazvao nesreću, sa lisicama na rukama je prevesen u bolnicu.

Na lice mesta su izašle tri ekipe Hitne pomoći, vatrogasci i policija.

Ovde pogledajte više fotografija sa lica mesta.

Video: Vozač se pobio sa putnicom a onda je ceo autobus pao sa mosta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozač autobusa

    12. februar 2020 | 05:41

    Porodici saučešće, kolegi laka zemlja a vama silnima što,, obožavate,, vozače GSP-a i na svaku vest o istim pišete negativne komentare i to uvredljive, neka je na čast. Zaboravljate da je nešto iznad svih nas,, ravnoteža,,. Posao vozača autobusa je vrlo težak i odgovoran gde se i život gubi,kao u ovom slučaju.

  • Željko

    12. februar 2020 | 07:46

    Nismo mi zemlja bezobraznih vozača, nego je Beograd naš glavni grad pun bezobraznih vozača. Beograd je postao katastrofa, gde god se pojave BG tablice taj auto divlja po putevima. Ako smo iz glavnog grada treba da damo primer ostalim vozačima a ne da se divlja po putevima

  • Boki

    12. februar 2020 | 07:43

    Za nesavesnu, bahatu vožnj kazna kao za pedofile i silovatelje, pa "šumaheru" izvoli sedi kad i ako izađeš iz zatvora opet za volan.. Samo radikalne mere, bez demokratije. Jer demokratija očigledno ne pali..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA