≫ 

Gde gori? Beogradski vatrogasci toliko bili gladni da su sa rotacijama munjevito došli po burek

Gorelo je, i dogorelo, ali u stomaku

  • 21
Vatrogasci Foto: Telegraf

Plava rotacija na crvenom vatrogasnom kombiju slutila su da se u mirnom kraju Beograda, na Konjarniku, nešto dešava. Požar, nesreća? Nekome izgoreo ručak na šporetu? Srećom, ništa od toga.

Gorelo je, i dogorelo, ali u stomaku.

Vatrogasci Foto: Telegraf

Vatrogasci su požurili ka pekari na doručak, a da bi brže-bolje stigli upalili su i rotacije. Ako bi ih neko pitao "Gde gori?" odgovor bi bio verovatno "Gladan stomak brale, de ne gori??".

Vatrogasci su obavili kupovinu i čvrsto držeći svoje kese radosni se vratili u vozilo sa rotacijom.

Vatrogasci Foto: Telegraf

I oni imaju dušu - pitanje je kakav ih dan čeka, pa im ne treba zameriti ako su u pekaru otišli i van nekakve zakonske "pauze".

Ali, rotaciju su, ipak, mogli da isključe.

Video: On je najseksepilniji vatrogasac na svetu! Ekskluzivan snimak za sve čitateljke Telegrafa

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    14. februar 2020 | 08:28

    Rade ko crni nocnu smenu normalno da ce da ogladne uzeli su brzo da jednu jer mozda dobiju brzo neki poziv,gorela je kuca pored moje i vatrogasci su dosli za 2-3 minuta izgasili muski pozar bez straha mogu vam reci da jedini rade svoj posao u ovoj zemlji bez pogovora!

  • Činjenica

    14. februar 2020 | 09:22

    Verujem da je fotografisano pre neki dan kad je izgoreo onaj veliki magacin. Znam da su ljudi tamo popadali i da su dežurali još 24h. Tako da je u ovom slučaju njihov postupak krajnje opravdan.

  • Vladan

    14. februar 2020 | 09:49

    Krvav i težak posao. Izgorela mi je vikendica, a momci koji su došli da gase su to uradili veoma požrtvovano i odgovorno. Svaki kamen, svaki žar su prevrnuli, nagutali se dima i čađi. Šta da kažem sem hvala vam mnogo što svoje živote i zdravlje stavljte u službu naše zaštite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA