≫ 

Auto sa 7 mladih se zakucao u banderu na Miljakovcu: 6 teže povređeno, vozač imao probnu dozvolu

U trenutku nezgode u automobilu je bilo 7 osoba

  • 41

Nekoliko mladih teže je povređeno jutros oko 4 sata u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Miljakovačkih staza i Miljakovačkih livada, kada se automobil zakucao u banderu, saznaje Telegraf.rs

Prema našim saznajima, u trentuku nezgode u autoomobilu je bilo 7 mladih osoba, a za volanom je bio momak (17) koji  je imao probnu vozačku dozvolu.

Povređene su četiri devojke od po 18 godina i jedan momak od 19 godina, kao i vozač. Njih su Urgentni centar prvezle dve ekipe Hitne pomoći a prema prvim informacijama oni imaju prelome ruku i nogu, i nekima su izbijeni zubi.

Momak od 17 godina koji je bio za volanom ima povrede glave. I njega je Hitna pomoć u pratnji policije a po nalogu tužilaštva prevezla u Urgentni centar. 

Uzrok ove nesreće još nije poznat.

VIDEO: Žena učila da vozi pa napravila rusvaj na parkingu uz totalnu materijalnu štetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    17. februar 2020 | 08:21

    Bio sam i ja mlad i lud ali ovoliko lud nisam! Razlog nesrece nepoznat? Kako nepoznat normalna osoba u treznom stanju ne moze u 4 ujutru da vozi sa probnom 7 osoba u vozilu.

  • 534

    17. februar 2020 | 09:03

    Tata da mu već koliko sutra kupi drugi auto. U 9h čim otvore auto salone. Neka mu kupi neki sa 7 sedišta da može da poveze 15 ljudi.

  • Nina

    17. februar 2020 | 10:49

    Probna dozvola, dete od 17 godina, 4 ujutru, 6 ljudi! Da li ste svesni koliko je zakona prekrsio? Dete od 17 godina NE sme da vozi posle 23h,NE sme da vozi bez nadzora nekoga ko ima vise od 5 godina dozvoku, NE sme ds prevozi vise od 3 lica(u sta spada i on sam), pritom se desila nesreca. Ovo nisu samo penali, ovo je oduzimanje dozvole do daljnjeg i ponovno polaganje vozackog! Roditelji su glavni krivci jer dete od 17 god nema dovoljno finansija za kupovinu auta. Kad ste mu vec platili vozacku, trebao je makar da se strogo pridrzava pravila, toliko kao roditelji mozete da uradite! Da ga vaspitate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA