≫ 

Strašna scena na Zelenom vencu: Žena se brani, muškarac je udara flašom po glavi, a niko ne reaguje

Na snimku se ne vidi da je iko pritekao u pomoć

  • 28
Zeleni venac, nasilje

Foto: Printskrin Facebook/ Pavle Bihali

Na Zelenom vencu u Beogradu juče je nastao snimak nasilja. Na njemu se vidi muškarac koji plastičnom flašom "ćuška" ženu koja sedi.

Ponižavajućim udarcima u glavu, prethodilo je navodno pesničenje i "vucaranje" za kosu, kako stoji u opisu snimka, navodno načinjenog oko 15 časova u centru Beograda.

Za oko 17 sati, kada je klip podeljen na društvenim mrežama, pogledan je oko 13.000 puta. Ispod snimka brojni su komentari osude. Korisnici društvenih mreža pitaju se zbog čega autor snimka nije reagovao na licu mesta.

Pavle Bihali, na čijem je profilu snimak objavljen, naveo je da autor snimka majka sa maloletnim detetom, te da je dobro što ga je bar snimila nemilu scenu kako bi protiv nasilnika postojao ikakav dokaz.

Video: Ovo su tri stvari koje pomažu ženi da se odbrani od nasilnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    17. februar 2020 | 13:44

    Sve heroji....sami heroji koji imaju petlje da udaraju žene. Male bahate psihopate! Ko vam daje za pravo da dižete ruku na bilo koga? Državo jadna li si kada ne znaš kako da rešiš ovakve probleme. Nema zakona, nema nade... Žene, suzavac sprej u torbu i branite se od ovakvih "heroja"

  • Vodolijax

    17. februar 2020 | 14:40

    Verujte da bi ja razmisio da li da se mešam,kakvo je vreme danas lako se popije metak ili nož.

  • trougao

    17. februar 2020 | 15:39

    moj drugar se 1x umesao,udario decka a devojka njegova nasrnula da udara njega,grebe itd. pa sam morao da odvajam nju od druga i da bezimo odatle ko da smo mi nesto lose uradili.. i iskreno osecao sam se lose posle toga... od tada se ne mesam nigde vise!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA