≫ 

Nema više crne njuškice u Grockoj: Otrovan je još jedan pas nakon prošlonedeljnog masovnog trovanja

"Veoma je mučno gledati centar Grocke bez naših voljenih njuškica"

  • 14
Pas u grockoj

Foto: Privatna arhiva

Posle nezapamćenog trovanja 18 pasa u Grockoj prošle nedelje, sada je u mukama uginula još jedna kuca koja je živela u centru ovog naselja. Građani sumnjaju da je neko ponovo bacio otrov psu, što je i procena veterinara.

- Veoma je mučno gledati centar Grocke bez naših voljenih njuškica. Mi ih volimo, srce mi je prepuklo kad su mi poslali slike - kazao je naš čitalac i dodao da je član neformalnog udruženja građana Grocke, koje se bori da spase i udomi što više napuštenih životinja.

Otrovan pas u Grockoj, Grocka

Pas je fotografisan dok je umirao u mukama, Foto: Privatna arhiva

Crni ljubimac uginuo na putu ka veterinaru

 

- Desilo se novo trovanje našeg crnog ljubimca, koji je izdahnuo u mukama. Pokušali smo sve da učinimo da ga spasimo, naša sugrađanka M. C. je čak pokušala da ga odvede kod veterinara, ali je na putu ka veterinaru nažalost uginuo. Veterinar nam je rekao da se desilo trovanje kreozanom, koji se koristi za zimsko prskanje voćki.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zisti

    17. februar 2020 | 16:52

    Nek Gospod sudi onome ko je to uradio po zasluzi,gde najvise zaboli.Proklet nek je za zivota i posle njega,sva mu sadasnja i buduca pokoljenja.

  • Ĺuna

    17. februar 2020 | 17:27

    Užas sa kakvim monstrumima živimo. Ovakve okrutnosti prema životinjama treba oštro kažnjavati! Umesto da se pomogne nedužnim napuštenim životinjama ,"ljudi" pokazuju svoj nedostatak empatije i ono najmračnije u sebi.... Razočaravajuće i pretužno... Kuda ide ovaj svet!????

  • Rasa

    17. februar 2020 | 17:02

    Ako si ih toliko voleo što ih nisi udomio. Samo kod nas je jadan pas pusti ga da bude na ulici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA