Oglasila se vlasnica igraonice nakon priča da je ona vlasnica zapaljenog "rendž rovera" na Voždovcu

- Ceo taj događaj nema veze sa mnom - rekla je vlasnica igraonice za Telegraf.rs

  • 5

Novi "rendž rover" koji je zapaljen juče  ujutro oko 4 sata na Voždovcu nije pripadao vlasnici igraonice koja se nalazi na istoj adresi, na kojoj je planuo ovaj skupoceni automobil, kao što piše pojedini mediji.

Džip je, da podsetimo, zapaljen na parkingu u Ulici Vojislava Ilića. Na toj adresi vodi se jedan hotel, kao i jedna igraonica.

U medijima se pojavilo da je automobil pripadao vlasnici dečije igraonice, međutim, kako smo uspeli da saznamo, vlasnica niti ima džip, niti poznaje ženu N. G. čiji su se inicijali pojavili u medijima. 

- Ceo taj događaj nema veze sa mnom. Porodila sam se pre dva meseca, i zaista ne znam ni čiji je džip, ni ko je žena koja se pominje - rekla je za Telegraf.rs vlasnica igraonice I. M.

Kao što smo već objavili, unutrašnjost i prednji deo automobila su skroz izgoreli.

Na lice mesta je izlazila ekipa Hitne pomoći, koja je ukazala pomoć devojci, koja se potresla kada je videla automobil. Zbog takvce njene reakcije, pretpostavlja se da je ona vlasnik automobila.

VIDEO: Eksplodirao džip na Banovom brdu

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA