≫ 

Izbori za lokalne skupštine beogradskih opština biće raspisani kada i izbori za narodne poslanike

Istoga dana kada budu raspisani izbori za narodne poslanike biće raspisani i izbori za lokalne skupštine beogradskih opština - rekao je Nikola Nikodijević

  • 0

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević izjavio je danas da će istog dana kada budu raspisani izbori za narodne poslanike, kao i za odbornike u lokalnim samoupravama u Srbiji, raspisati izbore za lokalne skupštine beogradskih opština.

- Opštinske izborne komisije treba da u roku od tri dana propišu formulare, a potom da prema uputstvima RIK političkim strankama koje će učestvovati na izborima propišu i rokove koje one moraju da poštuju u izbornoj kampanji. Tim činom započinje izborna kampanja -  rekao je Nikodijević za RTS.

On je najavio da će naredna sednica Skupštine grada Beograda biti održana 3. marta, na čijem će dnevnom redu biti plan regulacije saobraćajnica oko Aerodroma "Nikola Tesla", kao i plan za Adu Ciganliju.

Nikodijević je dodao da će odbornici razmatrati i odluku koja se odnosi na to će da svi investitori na teritoriji Beograda ubuduće morati na svojim skelama da imaju zastore sa umetničkim fotografijama iz Narodnog muzeja, koje će moći da se preuzmu sa sajta grada Beograda i Narodnog muzeja.

(Telegraf.rs/Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA