≫ 

Svi šalteri BusPlus-a zatvoreni: Kontrolori čekaju putnike na stanicama ispred svakih vrata vozila

Kontrolori će biti angažovani na početnim stanicama

  • 12

Svi šalteri BusPlus-a biće zatvoreni do daljnjeg, a građani čije kartice su istekle posle 1. marta 2020. godine moći će bez problema da ih dopune, u skladu sa merama Vlade Republike Srbije.

Polazeći, takođe, od najnovijih mera Grada Beograda i Sekretarijata za javni prevoz, kontrolori će biti angažovani na terminusima, odnosno, početnim stanicama koje opslužuju linije javnog gradskog prevoza na teritoriji Grada Beograda.

Ispred svakih vrata na vozilu biće raspoređena po dva kontrolora, koji će kontrolisati vozne isprave putnika prilikom ulaska u vozilo.

Svi putnici koji žele da uđu u vozilo, dužni su da pre ulaska pripreme svoje vozne isprave i daju ih kontrolorima na uvid.

Kontrolori će se pridržavati svih mera zaštite koje propisuju državni organi i Grad Beograd. U saopštenju se ističe da su svi kontrolori dobili zaštitne rukavice, dok je u toku i nabavka maski.

Video: Dezinfekcija glavne autobuske stanice u Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • godisnja

    17. mart 2020 | 12:28

    Salteri zatvoreni a oni jure putnike, da nije tuzno mozda bilo smesno!!!!!!!!!!

  • Ivan

    17. mart 2020 | 12:35

    Koristite ovo vanredno stanje da jurite putnike po autobusima...

  • Gradjanin

    17. mart 2020 | 12:45

    Sramotno je da u ovom trenutku i u ovkvim uslovima kontrolori provervaju karte! To nigde nema, samo u BG! Cuvajte putnike ali i kontrolore. Kad sve prodje, izvedite ih na teren, do tada KUĆI!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA