Ovako izgleda distribucija paketa za najugroženije Beograđane: Penzionerima to mnogo znači

Ekipa TelegrafTV-a dobila je ekskluzivnu priliku da vam pokaže kompletnu distribuciju paketa pomoći tokom epidemije korona virusa

  • 30

Grad Beograd podeliće 173.000 paketa sa hranom i higijenskim sredstvima svim penzionerima čije su penzije manje od 30.000 dinara, a ekipa TelegrafTV-a imala je priliku da obiđe Beogradsku arenu koja je postala veliki distributivni centar.

Do danas iz Arene je izašlo skoro 50.000 paketa, a tokom obilaska imali smo priliku da se uverimo u disciplinovan, brz i efikasan rad volontera.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković, kao i volonteri pokazali su nam kako izgleda kompletan proces distribucije paketa za najugroženije Beograđane.

Ceo proces od ulaska u Arenu, pa do dostave paketa, možete videti u snimku iznad teksta.

(Rastko Čerge, TelegrafTV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bice bolje

    29. mart 2020 | 10:45

    Ali nije posteno samo za najurozenije penzionere u Beogradu a sta je sa ostalima ugrozenima oni se razlikuju od ovih iz Beograda nije posteno ili daj svima ili nemoj nikome tako je posteno ovako ne.

  • Bice bolje

    29. mart 2020 | 11:49

    Joj beogradjani lupaju minuse sve bi uzeli ali nista nebi dali istina boli.

  • Srbija

    29. mart 2020 | 10:48

    A mi u ostalom delu Srbije ko nas sisa, samo BeOgradjani jedu i samo oni treba da zive. Ja zivim u malom gradu, do i od prodavnice mi treba prevoz, ali nema, a nema ni pomoci, penzija 18 000din.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA