≫ 

Nepregledne kolone automobila na Gazeli u toku policijskog časa: Policija svima piše kazne

Velike gužve na Gazeli i Mostaru

Gazela, guzva Foto: tanjkug/Zoran Žestić

Uprkos činjenici da je policijski čas počeo u 15 sati, mnogi Beograđani su se zatekli na ulicama glavnog grada i zbog toga morali da plate kaznu.

Na Mostaru su zabeležene velika gužva i zastoj, a policija je kažnjavala svakog ko ne poštuje nove mere Vlade Srbije, piše Pink.

Gazela, guzva Foto: tanjkug/Zoran Žestić

- Na Gazeli je nepegledna kolona automobila i pored činjenice da je policijski čas počeo u 15 sati, po najnovijoj odluci Vlade Srbije. Policija zaustavlja vozače. Kolona je sve do naplatne rampe. Policija piše kazne svima koji su se zatekli na ulici. Ukoliko neko nema dozvolu, dalje neće moći – javlja reporter TV Pink.

U Srbiji je od danas, u sklopu mera koje je donela Vlada Srbije juče u borbi protiv korona virusa, zabranjeno kretanje vikendom posle 15 sati.

Gazela, guzva Foto: tanjkug/Zoran Žestić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vux

    29. mart 2020 | 17:15

    Kod nas kako se kome cefne dodaje po dva sata policijskog casa.

  • Prle

    29. mart 2020 | 16:58

    Dobra strategija policije. Najpre naprave zastoj oko 2, a onda počnu da kažnjavaju vozače zato što su još uvek tu. Mora se nekako puniti budžet. Za naprednjake predizborna kampanja još uvek traje ... treba to platiti.

  • Zeljko

    29. mart 2020 | 18:28

    Ja zivim u Nemackoj. Ovde ima policijskog casa od 21-05. Restorani, kafici, skole, fakulteti, bioskopi, pozorista... ne rade. Dozvoljeno je okupljanke najvise 2 osobe uz strogo postovanje razmaka do 2 metra.Ljudi uglavnom to postuju ko ne postuje draskonske su kazne. A mislim da se u Srbiji to preteruje. Ne bi trebalo ovoliko narod surovo kaznjavati. Razumem da treba opreznost ali ovo je malo preterano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA