≫ 

Nova stroža mera u sprečavanju širenja korone: Zatvaraju se Ada, Košutnjak i sva izletišta u Srbiji

Poslednja mera koju su nadležni doneli bila je produžavanje policijskog časa vikendom od 15 do 5 časova ujutru, a jedan od razloga bilo je nepoštovanje upozorenja o izolaciji koje su državni vrh i stručnjaci dali

  • 54

Sledeći set mera kada je reč o suzbijanju virusa korona mogao bi da se odnosi na zatvaranje Ade Ciganlije, Košutnjaka, a veoma moguće i svih drugih većih šetališta i izletišta, potvrđeno je za "Telegraf.rs".

Poslednja mera koju su nadležni doneli bila je produžavanje policijskog časa vikendom od 15 do 5 časova ujutru, a jedan od razloga bilo je nepoštovanje upozorenja o izolaciji koje su državni vrh i stručnjaci dali.

Uprkos tome i u nedelju je dosta njih bilo napolju, a i pored činjenice da je policijski čas počeo u 15 sati, mnogi Beograđani su se zatekli na ulicama glavnog grada i zbog toga morali da plate kaznu.

Na Mostaru su zabeležene velika gužva i zastoj, a policija je kažnjavala svakog ko ne poštuje nove mere Vlade Srbije.

Ukoliko se sa ovakvom praksom nastavi, već u narednim danima možemo da očekujemo novi set mera, a jedna od njih je od sledećeg vikenda zatvaranje ovih mesta za šetače i rekreativce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stam

    31. mart 2020 | 14:50

    Uvedite 24h karantin za Beograd. Ostala mesta ne mogu da ispastaju zbog tih ludaka koji nemaju gram mozga!

  • Cobi

    31. mart 2020 | 14:46

    U skoro svim gradovima u Srbiji odavno su zatvoreni kafići, pijace, kladionice, frizerski saloni, parkovi, a vi kažete sad će zatvorimo ovakve objekte u Beograd, šta je bre ovo jedna zemlja dva aršina, govorite o 24 satnoj izolaciji a najveće žarište radi ko dragstor, dokle bre više, u Beograd živi posebna nacija, pa su zaštićeni i sad treba cela Srbija da ispašta zbog njlh.

  • Vladan

    31. mart 2020 | 14:33

    Čekaj bre, pa zar već nije doneta odluka o zatvaranju zelenih površina i prostora za sport i rekreaciju?! Pa šta su Ada i Košutnjak ako ne upravo to? Daj bre počnite da kažnjavate neodgovorne, ovako nas disciplinovane građane pravite budalama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA