Dr Stojković je jedan od obolelih na Sajmu, ali želi da se vrati u borbu i šalje nam moćnu poruku

- Hvala svima još jednom i ostanite kod kuće i čuvajte se - poručio je dr Stojković

  • 10

Na Beogradskom sajmu, koji je opremljen kao privremena bolnica za sve one koji su oboleli od virusa korona, a čije stanje ne zahteva bolničko lečenje, nalazi se i Branislav Stojković, doktor sa Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje. Doktor se, međutim na Sajmu ne nalazi kao zdravstveni radnik, već kao jedan od onih kojima je potvrđena infekcija Covidom-19.

Dr Stojković je u video poruci preneo svoje utiske iz privremene bolnice, i rekao da su na Sajmu svi dobro i da se bore da tako i ostane.

- Nažalost, ja sam jedan od zaraženih ovim novim virusom i nalazim se trenutno na sajmu. Međutim, ovde su hvala Bogu svi dobro i svi se bore da to tako i ostane. Znam da je to sad dosta popularno, ali i ja bih želeo da se zahvalim svim svojim kolegama kao i svima u državi uostalom, koji se bore protiv ove opake bolesti i daju sve od sebe 24 sata, da ovo prođe što bezbolnije i bezazlenije - rekao je dr Stojković.

On je takođe rekao i da pored toga što jedva čeka da ozdravi, jedva čeka da se vrati svojim kolegama u daljoj borbi protiv ovog virusa.

- Nadam se da će uskoro ovo sve brzo da se završi, međutim i kada završimo sa ovim karantinom i periodom izolacije koji je posle neophodan, nadam se da ćemo moći da aktivno pomognemo u daljoj borbi protiv virusa, tako da se ja nadam da ću se uskoro pridružiti svojim kolegama u lečenju svih koji imaju ovu bolest - kazao je on.

- Hvala svima još jednom i ostanite kod kuće i čuvajte se - zaključio je dr Stojković u video poruci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    31. mart 2020 | 15:45

    Mene ko citaoca zanima koja i kakva se terapija primenjuje kod ljudi koji su na sajmu,

  • Baron

    31. mart 2020 | 22:33

    Sto ne kazes doktore da si dosao iz Austrije i da su jos 30 kolega zbog tebe u karantinu. Sramno

  • Anja

    31. mart 2020 | 16:18

    Što je doktor zgodan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA