≫ 

Oglasila se uprava hotela u kome su uhapšeni pevač Đani i fudbaler Aleksandar Prijović

"Hotel Crowne Plaza i svi njegovi zaposleni podržavaju borbu protiv epidemije koja je proglašena"

  • 22
Hotel “Crowne Plaza”

Hotel Crowne Plaza Foto: Milena Đorđević

Srpski fudbaler i nekadašnji reprezentativac Aleksandar Prijović (29) uhapšen je jer je prekršio mere zaštite protiv korona virusa, pošto je bio u kafeu beogradskog hotela Kraun Plaza (Crowne Plaza) oko 17 časova. Na istom mestu se nalazio i priveden je u policiju i popularni pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga.

Kako su nakon vesti o hapšenju mnogi postavili pitanje zbog čega je objekat bio otvoren nakon zatvaranja policijskog časa, iz uprave ovog hotela objasnili su da oni i dalje redovno rade, ali da se pritom potpuno podržavaju borbu protiv epidemije i drže se zadatih mera.

- Tokom vanrednog stanja hotel Crowne Plaza nastavio je da radi, što je u skladu sa merama koje naša država sprovodi u zaštiti od epidemije Covid-19. U funkciji je hotelska kuhinja, koja omogućava ketering – isporuku hrane građanima koji žele da smanje svoje kretanje, a takođe i isporuku obroka koje Crowne Plaza svakodnevno donira za lekare u tri beogradske klinike.

- U danim vanrednog stanja hotel ima i jedan ne preveliki broj gostiju, zauzeto je pedesetak soba, u skladu sa situacijom oko nas. Svi ti gosti su punoletne osobe koje odgovaraju za svoje postupke i hotel ni na jedan način ne može da utiče i ne organizuje njihovo kretanje, pa ni eventualno okupljanje.

- Hotel Crowne Plaza i svi njegovi zaposleni podržavaju borbu protiv epidemije koja je proglašena i, kao kompanija i kao pojedinci, odgovorno i u potpunosti pridržavaju se propisanih mera zaštite - saopštili su iz hotela.

Video: (AUDIO) Đani nam se javio: U zatvoru sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragutin

    4. april 2020 | 06:44

    Al im je opravdanje. I ako radi hotel, ne sme da radi bar u hotelu, ne sme da radi nikako, ceo dan, a kamoli posle 5 popodne. Treba uhapsiti i vlasnika hotela, ili direktora ovde u Srbiji, odgovorno lice, po istoj logici kako se privode i hapse vlasnici restorana koji su krsili mere po drugim mestima u Srbiji. A Djani, ako je imao obaveyan karantin, po kratkom postupku, 2 do 3 godine robije, kao sto drzava daje drugima. Takodje fudbaler, neka se proveri akda je usao u drzavu, ako nije u karantinu velika novcana kazna, u skladu sa njegovim primanjima, i plčus par dana u zatvoru, cisto da mu ne padne na pamet ponovo, da se ovako bahati u sred vanrednog stanja.

  • Dejan

    4. april 2020 | 02:15

    Pravila ocigledno nisu ista za sve!!! Ovaj odgovor je mi smo iznad svih!!! Dvadeset ljudi i pevac u restoranu? Treba da vas je sramota za krajnje bahato ponasanje!!!

  • Ax

    4. april 2020 | 09:37

    Da kafić nije radio ovi tamo ne bi bili. Znači kriv je i hotel.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA