≫ 

Samo ovo se čulo u Beogradu tačno u 23 časa: Oni sada gospodare ulicama prestonice

Lavež pasa prolomio se Beogradom u 23 sata

Šetnja pasa, policijski čas Foto: Telegraf.rs

Vlasnici kućnih ljubimaca sačekali su tačno propisano vreme, 23 sata, da izvedu svoj nervozne ljubimce u šetnju. Nakon desetočasovne zabrane kretanja psi su konačno izašli napolje, a Beograd je to svakako i čuo.

Na desetina vlasnika izašlo je kod svojih ulaza u blokovima, beogradskom naselju Šumice, Jerkoviću, na Banjici, Banovom brdu... Ono što je za pohvalu jeste što nema druženja. Svi drže minimum rastojanje od nekoliko metara.

To je psima malo napravilo probleme, jer su tužni što ne mogu da se pozdrave sa svojim drugarima, pa laju sa distance jedni na druge, kao da pokušavaju da se izjadaju što po ceo dan ne mogu napolje.

Setnja pasa, policijski cas Foto: Telegraf

Podsetimo, od ovog vikenda vlasnici pasa mogu da izvedu svoje ljubimce u periodu od 23 do 01 sat, svakog dana i nedeljom od 8 do 10 sati ujutru.

Video: Ovako su Beograd i u ranim jutarnjim časovima osvojile samo šapice

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidje veze

    5. april 2020 | 02:14

    Majke mi, ovo je glupo do bola.Prvo dizes radnika u 3 ujutru da bude spreman u 4 zbog penzionera, sto im nije problem jer gube osecaj za tajming gledajuci Zadrugu.Onda tog istog radnika budi lavez pasa u povratku u stanove.Penzionere pustiti od 17:30-20:30, a kerove od 21-22.Mislim da je ovo realno i prihvatljivo.

  • markan

    4. april 2020 | 23:26

    u 23h izasli su mucitelji pasa u setnju ljudi shvatite to ja imam dvoriste i moji psi uzivaju dok sam bio u stanu nisam hteo da imam psa jer je to veliko mucenje jadnih zivotinja nemozete da nadjete srodnu dusu pa zato uzimate pse da bi ih drzali pod kontrolom pustite pse da zive svoj zivod

  • Aca

    4. april 2020 | 23:50

    Idilično je kada te u pola jedan noću probudi lavež pasa. Posle ceo sat uspavljujem decu koja pište od straha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA