≫ 

Najduži policijski čas imaćemo i narednih vikenda, bićemo zatvoreni na 38 sati!

Najduži policijski čas očigledno daje rezultate

Zoran Radojičić Foto: Marko Jovanović, ATA Images

"Kao što vidite, Beograd je miran, tih, komunalne službe rade, grad funkcioniše onako kako treba", rekao je Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda, u uključenju na TV Prva.

Ovih 38 sati je najduži interval policijskog časa kakvog smo dosad imali.

- Situacija u prethodnom periodu i ova kakva je sada govori o tome da ovaj policijski čas daje rezultate  - istakao je gradonačelnik.

Na pitanje da li čemo policijski čas od 38 sati, od subote u 13 časova do ponedeljka u 5,  imati i sledećih vikenda, rekao je:

- Ova mera važiće sigurno i narednih vikenda, lepo je vreme, vlada tišina, prođe samo poneki auto... Mi ćemo na dnevnoj bazi sa stručnim ljudima iz kriznog štaba pratiti situaciju i uvoditi nove mere, produžavaćemo ga ako bude potrebe - rekao je dr Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda, rekavši i da smo spremni za sve scenarije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👩‍💻

    5. april 2020 | 11:52

    Snabdeti socijalno ugrožene hranom i dve nedelje potpuna blokada za dobrobit svih nas. Udarajte minuse koliko želite, imate pravo na to, ali ako do sada niste shvatili da je disciplina svih od ključnog značaja za bolje sutra, shvatićete kasnije.

  • JACA ♎

    5. april 2020 | 10:35

    Sada nije vreme za "filozofiranje".. mi, gradjani, treba da poštujemo ono što vlast naredi, a vlast treba da radi onako kako im struka preporuči.. Ja imam bezgranično povetenje u naše lekare, ako svi budemo odgovorni spasićemo se od ovog zla koje nas je snašlo.

  • 🌵

    5. april 2020 | 11:17

    Barem nedeu dana od ponedeljka od 12h do subote do 5h! Svi! Izolacija! Ko neće po dzepu 300000 din!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA