≫ 

"Beograde, hvala za solidarnost": U prestonici postavljeni bilbordi sa porukama upućenim građanima

Na bilbordima se simbolično nalazi spomenik "Pobednik" kao simbol Beograda

  • 1

U Beogradu je danas na više od stotinu bilborda osvanula poruka zahvalnosti Grada Beograda građanima prestonice za podršku, borbu i jednistvo koje su iskazali sa zdravstvenim radnicima tokom borbe protiv virusa Kovid 19, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

- Želeli smo smo da kao Grad Beograd zahvalimo građanima Beograda na velikoj disciplini, podršci koju su dali i na tome što su zajedno izdržali sve mere predložene od strane epidemiologa koje su omogućile da kao država i grad prođemo sa najmanje žrtava i izađemo kao pobednici iz ove epidemije - rekao je Vesić za Tanjug.

Na bilbordima se simbolično nalazi spomenik "Pobednik" kao simbol Beograda, zdravstveni radnici i desetine ruku ljudi koje, kaže Vesić, simbolizuju zajedništvo, jedinstvo i vreme kada su svi ili skoro svi Beograđani pružali veliku podršku onima koji su se borili za živote svih nas.

- Kao Grad Beograd, smatrali smo da je naša obaveza da se na ovaj način zahvalimo svim Beograđanima i zdravstvenim radnicima pre svega na velikoj borbi koja je vođena i u kojoj su sačuvane hiljade ljudskih života - dodao je Vesić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA