≫ 

FOTO-UBOD: Najsrećnija mesta u Beogradu zvrje prazna, niko ovde nije kročio dva meseca

Deca su se uželela zabave u njihovim parkovima

  • 0
Zatvoren tobogan ispred Meka Foto: Тelegraf.rs

U Beogradu, pre korone, već s prvim ovakvim danima vrvelo je. I napolju i u parkovima, oko tržnih centara, restorana, igrališta...

Scene koje su ranije bile nezamislive, postale su stvarnost - dečiji parkovi i tobogani su pusti, bez graje. Zvrje prazni već dva meseca. 

Kako je zabeležio večeras naš reporter, jedan od takvih nalazi se i ispred samog poznatog lanca restorana na Vidikovcu, nemo čeka kraj korone i prekid zabrane okupljanja. U večernjim satima, čak izgleda sablasno.

Zatvoren tobogan ispred Meka Foto: Тelegraf.rs

Vlasnici prostora, ali i sami Beograđani svesni ozbiljnosti situacije zbog pojave smrtonosnog korona virusa, čuvaju i sebe i druge od moguće zaraze. Retko ko je speman da pređe bezbednu distancu, naročito kod ovakvih javnih mesta.

Zatvoren tobogan ispred Meka Foto: Тelegraf.rs

Još se ne zna kada će ovaj i ostali tobogani biti opet dostupni i kada će se čuti žamor dece i videti gužva, kao i redovi na ovim šarenim zabavištima. Čak iako pokušate, sačekaće vas obaveštenje i upozorenje da budete strpljivi i ne ulazite samoinicijativno u ovakve prostore.

Video: Ono što uradite danas, radićete cele godine: Budite slatki i hrabri kao ona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA