≫ 

Ovaj deo Beograda se davi u smeću, scene su ogavne: Da li smete da prođete ispod Pančevačkog mosta?

Ovde se đubretu ne nazire kraj

  • 62

Tu negde oko Pančevačkog mosta, nedaleko od Bulevara despota Stefana i Višnjičke, očekujete da ćete naići na obalu reke.

Ali... nailazite na obalu smeća - bukvalno, na obalu mora smeća.

Dok se u daljini vidi prometni Pančevački most, pred našim kamerama videlo se sve ono što nekome više nikada neće trebati: stare mede, ostaci lutaka, obuće i odeće, drvne građe, kartona, plastike, i ko zna koliko organskih ostataka između svih tih slojeva.

A u tim organskim ostacima uživaju ptice i psi.

Tako da je ova deponije poprilično živa, a kroz nju još prolazi i saobraćaj. Jedna ulica spaja Karaburmu i Dunavsku baš ovim putem, kroz đubre.

Problem sa ovom deponijom nije nov, na njega građani redovno ukazuju, ali izgleda da nadležni uzalud čiste, jer, smeće se samo gomila.

Video: Avenija smeća u Zemun polju

 

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    24. maj 2020 | 13:49

    Ceo Beograd, kao i cela Srbija se gusi i smecu. Mi, Srbi sa ostalim stanovnicima Srbije smo jedan veoma neodgovoran narod, sto se vidi na svakom koraku.

  • DDF

    24. maj 2020 | 13:23

    4-5 puta godisnje se nagomila i ocisti"djubre"ispod pancevackog mosta,resenje je iseliti nehigijensko naselje ispod mosta i srusiti sve oko tog poteza...😷💯

  • AcaBg

    24. maj 2020 | 13:48

    Kao što su uredili šetalište u Beogradu na vodi, tako treba i ovde. Ovo mesto ima veliki potencijal i ovo je prava katastrofa da ovako izgleda. A na 3km od strogog centra grada. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA