≫ 

Javni oglas za davanje u zakup restorana na međunarodnom terminalu u Bloku 43 na Novom Beogradu

Javno komunalno preduzeće za javne garaže i parkirališta "Parking servis" Beograd, Ul. kneza Višeslava br.27

  • 0
JKP Parking Servis Foto: JKP Parking Servis

1. Predmet: davanje u zakup objekta restorana na Međunarodnom terminalu u Bloku 43 na Novom Beogradu, u Prekonoškoj ulici br. 4. Objekat se izdaje u viđenom stanju, neopremljen, bez prava zakupca na prepravke i adaptaciju prostora ukoliko zakupodavac za to nije dao izričitu saglasnost.

2. Neto površina 157,27 m2.

3. Struktura: Objekat se sastoji iz niza funkcionalnih grupa prostorija: kuhinje restorana, restoranskog dela, dve sale, magacina, svlačionice, hodnika i toaletnog prostora. Struktura objekta sa pregledom prostorija data je u Konkursnoj dokumentaciji.

4. Namena prostora: Restoran.

5. Visina zakupnine, ostalih troškova i način plaćanja: početna cena zakupa objekta na mesečnom nivou iznosi 120.000,00 dinara bez uračunatog PDV-a, koja se plaća unapred do 5-og u mesecu za tekući mesec. U ovu cenu uračunati su troškovi grejanja, potrošnje vode i isporučene električne energije. Pored zakupnine, ponuđač snosi i troškove tekućeg održavanja objekta i prostora u Kompleksu, iznošenja smeća, kao i troškove osiguranja objekta. Za potrebe korišćenja telefonske linije i interneta, Ponuđač je obavezan da zaključi odgovarajuće ugovore sa nadležnim preduzećima.

6. Dužina trajanja i period zakupa: 5 godina.

7. Pravo učešća u postupku: domaće i strano pravno lice, koje mora kumulativno ispunjavati sledeće uslove:

– da je registrovano za obavljanje delatnosti restorana i pokretnih ugostiteljskih objekata, kod nadležnog organa države u kojoj ima sedište;

– da je upisan u registar APR-a odnosno u drugi odgovarajući registar, da ima ugovor o otvaranju i vođenju računa kod banke, potvrdu o dodeljenom PIB-u i potvrdu o izvršenom evidentiranju za PDV, ukoliko je u sistemu PDV-a;

– da ponuđaču nije izrečena mera zabrane obavljanja registrovane delatnosti, koja je na snazi u vreme objavljivanja oglasa (potvrda APR-a ili potvrde Privrednog i Prekršajnog suda);

– da navedene poslove obavlja najmanje 5 godina i da je ostvario poslovni prihod od rada ugostiteljskih objekata u iznosu od minimum 100.000.000,00 dinara u 2016., 2017. i 2018. godini (referenc lista i izveštaj o bonitetu APR-a)

– da je ponuđač izmirio dospele poreze, doprinose i druge javne dažbine u skladu sa propisima Republike Srbije ili strane države kada ima sedište na njenoj teritoriji;

– da tekući račun ponuđača nije bio u blokadi duže od 30 dana u poslednje tri godine;

– da ima najmanje desetoro zaposlenih (PPOD obrazac za poslednji mesec isplate);

– da je ponuđač uplatio depozit u visini 3 mesečne zakupnine na tekući račun JKP „Parking servis“ Beograd 150-0000000043771-66 Direktna banka a.d. Kragujevac, svrha uplate „Učešće po oglasu za davanje u zakup restorana u Bloku 43 i uz ponudu dostavi dokaz o uplati (izvod). Ponuđačima, koji nisu izabrani, iznos depozita biće vraćen na tekući račun sa kojeg je uplata izvršena.

8. Postupak davanja u zakup: Prikupljanjem zatvorenih, kovertiranih ponuda na obrascima iz konkursne dokumentacije, sa zahtevanim dokazima kojima dokazuje ispunjenje propisanih uslova, a koji su navedeni u konkursnoj dokumentaciji i koje mora dostaviti uz ponudu.

9. Način izbora: Ugovor o zakupu biće dodeljen ponuđaču koji ponudi najvišu cenu zakupa, a koja mora biti veća od početne cene zakupa iz tačke 5, pod uslovom da ispunjava sve propisane uslove i da je dostavio sve zahtevane dokaze. Ukoliko više ponuđača ponudi istu cenu zakupa, uz prihvatanje ostalih uslova iz oglasa, zakupodavac zadržava pravo izbora najboljeg ponuđača.

10. Preuzimanje konkursne dokumentacije: Konkursna dokumentacija se preuzima u prostorijama JKP „Parking servis“ Beograd, na adresi Beograd, Kneza Višeslava br. 27 (SRC „Pionirski grad“), kancelarija br. 11, uz dokaz da je ponuđač uplatio bespovratan iznos od 5.000,00 dinara na ime manipulativnih troškova, na tekući račun JKP „Parking servis“ 150-0000000043771-66 Direktna banka a.d. Kragujevac, svrha uplate „Učešće po oglasu za davanje u zakup objekta restorana, u Bloku 43“. Konkursna dokumentacija se može preuzeti svakog radnog dana od 08 do 15 časova, počev od dana objavljivanja oglasa zaključno sa 04.06.2020. godine.

11. Razgledanje objekta: Svakim danom u vremenu od 08 do 15 časova, uz prethodnu najavu na telefon: 064/8141-016, počev od dana objavljivanja oglasa.

12. Dostavljanje ponuda: Ponude se dostavljaju neposredno ili preporučenom poštom, u zatvorenoj koverti na adresu Beograd, Kneza Višeslava br. 27, SRC „Pionirski grad“, kancelarija br. 4 – Pisarnica Preduzeća, sa naznakom: „Ponuda na oglas za davanje u zakup objekta restorana, u Bloku 43 – ne otvarati“.

13. Blagovremenim će se smatrati samo ponude koje stignu na adresu Naručioca i budu zavedene u arhivi Naručioca (Beograd, Kneza Višeslava br. 27, SRC „Pionirski grad“) najkasnije do 11 časova poslednjeg dana roka za dostavljanje ponuda, uključujući i ponude upućene poštom preporučeno.

14. Ponude se predaju najkasnije do 04.06.2020. godine do 11 časova.

15. Otvaranje ponuda i izbor ponuđača: Otvaranje ponuda će se obaviti javno, dana 04.06.2020. godine, u 12 časova. Izbor najpovoljnije ponude izvršiće se u roku do 3 radna dana od dana javnog otvaranja ponuda, o čemu će ponuđači biti obavešteni pisanim putem, a sa izabranim ponuđačem zaključiće se ugovor o zakupu.

16. Dodatne informacije i obaveštenja mogu se dobiti svakog radnog dana od 08 do 15 časova, na telefon 011/2228-037 (za opšte uslove), 064/8141-016 i 064/8141-148 (za tehnička pitanja).

JKP „Parking servis“ Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA