≫ 

Kolaps u saobraćaju koji nikome nije nedostajao: Beograd stoji

"Tradicionalno" gužva je na mostovima, ali i u centru grada

  • 4
Guzva u saobracaju Printskrin: naxi.rs

Iako danas nije bilo kiše, bar u Beogradu, pa nju ne možemo da krivimo za kolaps u saobraćaju, kao da se sve drugo urotilo da danas svi kasne. Petak popodne tradicionalno je vreme za saobraćajni kolaps. Centar grada skoro pa stoji, javljaju naši čitaoci. Mostovi već, po običaju, zakrčeni automobilima, Brankov most, Gazela...

Mnogima koji su krenuli ka Novom Beogradu trebalo je duplo više vremena nego inače. Kraj radnog vremena, petak i predstojeći vikend udruženo su danas nervirali Beograđane.

Guzva u saobracaju Printskrin: naxi.rs

U centru grada, u Ulici 27. marta saobraćaj je stajao bar 15 minuta zbog zakrčenja do kog je došlo u Takovskoj ulici. Saobraćaj je bio zatvoren od raskrsnice na uglu Takovske i Bulevara kralja Aleksandra, pa je pa je u svim okolnim ulicama povećan broj automobila. Ispred Doma Narodne Skupštine održava se i protest, koji je "zatvorio" Trg Nikole Pašića, prilaz ka Terazijama, ali i Terazijski tunel. Slično je bilo i na Dušanovcu, kroz Bulevar despota Stefana...

Ali i oni koji nisu imali veze sa centrom grada bili su besni danas jer im je sa Banovog brda onemogućeno da stignu na Novi Beograd jer nije bilo autobusa na liniji 85, oko pola sata. Čitaoci su nas izvestili da je i Most na Adi u smeru ka Banovom brdu bio pretrpan vozilima i da je kolona vozila kilometarska.

Saobraćaj na Obilaznici oko Beograda, od tunela „Straževica" u smeru ka Bubanj Potoku odvija se usporeno, saopštilo je JP Putevi Srbije. Teretno motorno vozilo uklonjeno je iz tunela "Lipak", koje se prethodno usled kvara zaustavilo u tunelu, u smeru ka Bubanj Potoku, dodaje se u saopštenju.

Video: Kilometarske kolone u prestonici: Kiša i špic kao najgora kombinacija za Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    5. jun 2020 | 19:17

    Ulice zakrčene a poluprazni autobusi zarobljeni u gužvama. Neće da se voze prevozom nego hoće da putuju kući 5 kilometara sat ipo.

  • Косингас Гаврило

    5. jun 2020 | 20:22

    Од Борче до Миријева сат и двадесет минута. Од десет аутомобила у осам по један човек. Верујем да кад би градски превоз био бољи да би људи мање користили аутомобиле.

  • Strelac

    5. jun 2020 | 21:42

    Dođite u manje gradove, saobraćaj ide kao po loju! Navili ste se svi u taj Beograd i kukate. Zar nevidite da je prenaseljen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA