≫ 

Muškarca i ženu na motoru udario auto kod Altine, pa pobegao sa mesta nesreće

Muškarac je zadobio prelom potkolenice, a žena povredu ruke

  • 1
motor motociklisti korona, beograd kalemegdan udes nesreca par se vozi kališ Ilustracija Foto: Alex Linch / Alamy / Alamy / Pro

Muškarac i žena uzrasta 50 godina povređeni su danas na Altini nakon što ih je automobil udario u njhov motor tokom vožnje, saznaje "Telegraf".

Kako saznajemo, saobraćajna nezgoda dogodila se oko 12 sati u Ulici Justina Popovića kod broja 76 u zemunskom naselju Altina.

Prema prvim informacijama, muškarca i ženu koji su se nalazili na motoru udario je automobil. Potom je, prema istim informacijama, on pobegao sa lica mesta.

Po povređene je došla Hitna pomoć, koja ih je prevezla u KBC Bežanijska kosa.

Prema našim informacijama, muškarac je zadobio prelom potkolenice, a žena povredu ruke.

Problemi u saobraćaju 

Vozači dvotočkaša uglavnom se žale na ponašanje vozača automobila, u smislu da na njih ne obraćaju pažnju u saobraćaju, da ih ne shvataju ozbiljno... Međutim, može se reći i suprotno, pogotovo kada je reč o motociklistima koji vole da daju "po gasu", kao i (ne) nošenju kacige i ostale opreme.

Video: Lepa Ruskinja sletela s motora pri brzini od 200 na sat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    6. jun 2020 | 16:14

    Za osudu sto ih he udario I pobegao, Ali motorciklisti su to Koji prave problems u gratskom saobracaju voze slalom, preticu Isa Leve I desne strange provlace se izmedju vozila o propisnoj voznji ni govora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA