≫ 

Proslava Dana policije: Centralna manifestacija na platou ispred Palate Srbije

Tradicionalni defile Knez Mihailovom ulicom održan je juče

  • 0
Defile, Dan policije, Dan ministarstva unutrašnjih poslova

Foto: MUP

Pripadnici Čete konjanika Policijske brigade i Orkestra policije su, tradicionalnim defileom kroz Knez Mihailovu ulicu, juče najavili današnju proslavu Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.

Defile je i ove godine privukao pažnju brojnih građana, koji su uživali u izvođenju nekoliko marševa, a najveću pažnju, posebno najmlađih, privukla je Četa konjanika.

Centralna manifestacija obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana danu 11 časova na platou ispred Palate Srbija.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović položio je juče u Beogradu venac na spomen obeležje pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su poginuli na dužnosti.

U susret obeležavanju Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, Stefanović je poručio da Srbija nikada neće zaboraviti herojsku žrtvu pripadnika policije koji su dali svoje živote za bezbednu Srbiju.

- Ne štedeći sebe, borili su se za našu zemlju i bezbednost građana. Nikada nećemo zaboraviti njihovu herojsku žrtvu, ali nećemo zaboraviti ni njihove porodice - rekao je ministar.

Video: Vučić na Danu policije: Dobićete značajno uvećana primanja, bolju opremu i jeftine stanove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA