≫ 

Žena opljačkana u centru Beograda usred dana: Muškarac to video, ali nije reagovao. Sve je snimljeno

Nadzorna kamera u blizini Pravnog fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu snimila je džeparenje na ulici ili bar pokušaj

  • 11

Nadzorna kamera u blizini Pravnog fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu snimila je džeparenje na ulici ili bar pokušaj. Četvorica mladića išla su za ženom koja je na ramenu nosila široku torbu, nalik onima koje se nose na plažu i u trenutku kada je kamera snimila, nešto je po torbi tražila.

U trenutku kada žena i dvojica mladića izlaze iz kadra vide se druga dvojica momaka koji idu iza njih, koji zastaju i potom se sva četvorica vraćaju u istom pravcu. Ruku na srce, sa snimka nije jasno da li su uspeli ženi nešto da izvade iz torbe. Snimak je objavljen na Instagram profilu Moj_Beo_grad, a među komentarima se moglo pročitati da ista grupica svakodnevno "ordinira" i na Zelenom vencu, u Ulici kralja Petra.

Na snimku se vidi i muškarac u beloj košulji u trenutku kada već mladići odlaze od žene. On kao da izlazi iz neke prodavnice ili kako se tvrdi u komentarima, možda radi kao obezbeđenje kladionice. Mnogi su ga napali jer, kako tvrde, ništa nije preduzeo da zaustavi mladiće, ako su već počinili lopovluk. Činjenica je da možda nije video šta se desilo, a možda je bio napolju dovoljno dugo da vidi da nisu uspeli u svom naumu.

Video: Lopovi upali, počeli sve da ruše, a onda su ih hrabre Srpkinje pretukle: Neverovatni snimci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    19. jun 2020 | 19:43

    To je tako jer im je to dopusteno.. Nije da se sad hvalim, naprotiv, samo govorim iz licnog iskustva, treniram boks vec 8 godina i jedno vece smo se moja devojka i ja setali po gradu i u trenutku kada silazimo u prolaz kod Knez Mihajlove, dvojica mladica napadaju moju devojku i pokusavaju da joj otmu torbu, jednog sam uspeo da dohvatim i ubio Boga u njemu, poceo je da place i da me moli da ga pustim.. Uvedite zakon da se ovakva gamad dobro išiba kad nesto ovako pokusa pa da vidimo kako ce da kradu...

  • Ujka Zitko PFK

    19. jun 2020 | 19:26

    AHAHAHAHAHAHA koji kokosari.Ala bi mi jeli nekoliko porcija batina na dan🤣🤣🤣🤣

  • Beogradjanin

    19. jun 2020 | 19:51

    Gnjide lopovske!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA