≫ 

Napadnuti radnici "Čistoće" oko podneva u centru Beograda

Danas oko 12.30 časova, u Šabačkoj ulici na Zvezdari, nepoznata žena je fizički i verbalno napala radnike JKP "Gradska čistoća" tokom redovnog obavljanja posla

  • 12
 
 
 
View this post on Instagram

Gospođa se pobunila protiv pranja Šabačke ulice zbog toga što sva voda ide u njen odvod kako ona kažeA post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) on

 

Dok su radnici prali ulice, a prema redovnom planu aktivnosti, nepoznata žena je najpre prišla vozaču cisterne i uz pogrdne reči tražila da prekinu sa pranjem ulice, jer se voda navodno sliva u „njen“ odvod. Vozač je ženu uputio da pritužbu može podneti pogonu Zvezdara. Međutim, verovatno nezadovoljna odgovorom i time što su radnici nastavili sa pranjem ulice, žena je prišla radnicima koji rade sa crevom, počela da ih udara i naziva pogrdnim imenima. Radnici se nisu suprotstavili, već su pokušavali da se podizanjem ruku zaštite od udaraca.

U pomoć radnicima je pritekao slučajni prolaznik, koji je uspeo ženu da odvoji od njih, ali je ona i njega počela da vređa, kao i prolaznicu koja je incident snimala mobilnim telefonom.

- Čišćenje i pranje Šabačke ulice godinama se sprovodi prema redovnom planu i programu, jer postoje svi potrebni tehnički uslovi za obavljanje ovih poslova. Do sada našem preduzeću nije stigla nijedna pritužba građana koji žive u ovoj ulici. Zato smo veoma neprijatno iznenađeni i ogorčeni zbog brutalnog napada sugrađanke na ljude koji časno i predano rade svoj posao, a za dobrobit svih stanovnika Šabačke ulice, pa i žene koja ih je napala! Napadnuti radnici su veoma uznemireni. Drago mi je što su ostali pribrani i na nasilje nisu odgovorili nasiljem - izjavio je Marko Popadić, direktor JKP „Gradska čistoća“ i dodao da će protiv nepoznate žene biti podneta krivična prijava, kao i da će preduzeće uvek učiniti sve da zaštiti svoje zaposlene.

- Ovo nije prvi napad na radnike JKP „Gradska čistoća“ i zato apelujem na sugrađane da sve primedbe koje imaju upute Info centru preduzeća, jer se samo na taj način mogu rešiti svi eventualni problemi, a ne pesnicama. Svi radnici JKP „Gradska čistoća“ odgovorno rade svoj posao prema striktno utvrđenom planu i procedurama - rekao je Popadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    2. jul 2020 | 23:13

    Bas je gospodja dala bi joj ja po nosu klosarka

  • Sandra

    2. jul 2020 | 22:59

    Sram je bilo, ljudi rade svoj posao, posteno zaradjuju, nadam se da ce reagovati neko i zastiti ove ljude koji nam ciste i odrzavaju grad.

  • Putinci

    2. jul 2020 | 23:05

    Ludaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA